Αφιερώματα

«Mονόδρομος» ο ψηφιακός μετασχηματισμός και για τις ασφαλιστικές εταιρείες - To παράδειγμα της INTERAMERICAN

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός στις επιχειρήσεις αναδεικνύεται, πλέον, σε βασική προτεραιότητα βιώσιμης ανάπτυξης και ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας.

Περισσότερα

Στάση στο «Ηall»-Σημείο αναφοράς αποτελεί το κατάστημα του Αλέξη Κεφαλά στην περιοχή του ΤΕΙ Πατρών

Σημείο αναφοράς αποτελεί το νέο καφέ «Hall» που άνοιξε τις πύλες του στην συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ιερισσού 81, στα ΤΕΙ Πατρών.

Περισσότερα

Η καλύτερη απόδραση-Άνοιξε τις πύλες η PUB «Έντεκα», στη Φιλοποίμενος 1 και υποδέχθηκε πλήθος Πατρινών

Σε στέκι για πολλούς Πατρινούς έχει μετατραπεί το νέο κατάστημα στο χώρο της εστίασης «Έντεκα Pub», στην οδό Φιλοποίμενος 11, το οποίο αποτελεί την καινούργια απόδραση στην «καρδιά» της πόλης.

Περισσότερα

Η Vodafone συμμετείχε με καινοτόμες δράσεις στην Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Με τρεις καινοτόμες δράσεις, που σηματοδοτούν την έμφαση της εταιρίας στο αύριο, τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας του ανθρώπινου δυναμικού και την πελατοκεντρική της προσέγγιση, γιόρτασε την Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών η Vodafone Ελλάδας.

Περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία Νέας Οδού και INTERAMERICAN

 Στρατηγική συμφωνία συνεργασίας στον τομέα της οδικής βοήθειας υπέγραψαν η INTERAMERICANκαι η Νέα Οδός, με αφορμή την παράδοση του αυτοκινητοδρόμου της Ιόνιας Οδού σε  κυκλοφορία.

Περισσότερα

INTERAMERICAN: «Δικαίωμα στον Πολιτισμό»

Ημερίδα διαλόγου, με σημαντικές εισηγήσεις από καλεσμένους επιστήμονες και εκπροσώπους φορέων των ενδιαφερομένων μερών, με θέμα την «Προσβασιμότητα στους αρχαιολογικούς χώρους», πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της INTERAMERICAN την 1η Οκτωβρίου.

Περισσότερα