Πόλο

Η ΝΕΠ ιδρύει τμήμα βετεράνων

Όπως ανακοίνωσε χθες η διοίκηση της ΝΕΠ, από χθες και κάθε ημέρα έως και Παρασκευή από τις 2 μ.μ. έως τις 5 μ.μ. δημιουργείται το νέο τμήμα κολύμβησης βετεράνων, οι οποίοι θα προπονούνται στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».
  • Published in Πόλο
Περισσότερα

Δοκιμές και συμπεράσματα για τις γυναίκες της ΝΕΠ

Την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και συστήματα είχε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο της ΝΕΠ, Δημήτρης Μπιτσάκος στη διάρκεια του τουρνουά του ΣΕΔΥ στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» στον Πειραιά.
  • Published in Πόλο
Περισσότερα

ΝΟΠ: Διοικητικές προσθήκες στις υποδομές

Τρία νέα πρόσωπα πλαισιώνουν τις αναπτυξιακές ομάδες πόλο του ΝΟΠ τα οποία παρουσιάστηκαν στο πρόσφατο Δ.Σ. του ιστορικού ομίλου μετά από εισήγηση του εφόρου υδατοσφαίρισης Π. Κοκμοτού και τους αντίστοιχους προπονητές με επικεφαλής τον τεχνικό σύμβουλο υδατοσφαίρισης Παναγ. Βασιλόπουλο.

  • Published in Πόλο
Περισσότερα

Η αποστολή των γυναικών τη ΝΕΠ στο τουρνουά του ΣΕΔΥ

Ολα είναι έτοιμα στη γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ για την συμμετοχή των «δελφινιών» στο τουρνουά του ΣΕΔΥ (13-15/10) που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για το νέο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής.
  • Published in Πόλο
Περισσότερα

Συνάντηση του ΠΕΑΚ με εκπροσώπους ναυταθλητικών σωματείων

Μετά από πρωτοβουλία της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας έγινε συνάντηση το απόγευμα της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου 2017, με τους προπονητές και εφόρους των ναυταθλητικών σωματείων που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του «Α. Πεπανός» στο χώρο του κολυμβητηρίου. 
  • Published in Πόλο
Περισσότερα

Φιλοξενία του ΝΟΠ της παιδικής ομάδας του Πανιωνίου

Την παιδική ομάδα του Πανιωνίου φιλοξένησε ο ΝΟΠ και στο Κολυμβητήριο «Α. Πεπανός». Οι δύο ομάδες έκαναν κοινές προπονήσεις ενώ έπαιξαν και φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους εν όψει των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεών τους.
  • Published in Πόλο
Περισσότερα

Φιλικά τεστ με ΠΑΟ για έφηβους-παίδες της ΝΕΠ

Στην Αθήνα βρέθηκαν το Σάββατο οι ομάδες πόλο Εφήβων και Παίδων της ΝΕΠ (γεν. 2002-2003), εκεί όπου έδωσαν δυο δυνατά παιχνίδια προετοιμασίας κόντρα στα αντίστοιχα συγκροτήματα του Παναθηναϊκού.
  • Published in Πόλο
Περισσότερα

Οι έφηβοι της ΝΕΠ φιλικά παιχνίδια το Σαββατοκύριακο

Στην Αθήνα θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο οι ομάδες πόλο Εφήβων και Παίδων της ΝΕΠ για φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα συγκροτήματα του Παναθηναϊκού (οι «πράσινοι» θα αναλάβουν και την φιλοξενία των «δελφινιών»).
  • Published in Πόλο
Περισσότερα

Μπήκε στη προετοιμασία της ΝΕΠ και η Σολανάκη, φιλικό με Νηρέα

Σε αναζήτηση αντιπάλων για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων το Σαββατοκύριακο βρίσκεται η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ. Ηδη έγινε μια επαφή με τον Νηρέα Χαλανδρίου για ένα παιχνίδι προετοιμασίας το πρωί του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, ενώ θα οριστικοποιηθεί και ένα ακόμη τεστ στην Αθήνα.
  • Published in Πόλο
Περισσότερα