ΝΔ για επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ: Η συμφωνία για τα F-16 θα φέρει θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ, όχι στην Ελλάδα

«Το μόνο χειροπιαστό αποτέλεσμα της επίσκεψης αφορά μια συμφωνία υψηλότατου κόστους για την αναβάθμιση των ελληνικών αεροσκαφών F 16. Συμφωνία που θα κοστίσει στην ελληνική οικονομία 2,4 δις δολάρια, προσφέροντας θέσεις εργασίας όχι στην Ελλάδα, αλλά στις Ηνωμένες Πολιτείες». Με την παραπάνω φράση σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία το ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Περισσότερα

Ισχυρή έκρηξη φιάλης αερίου σε εστιατόρ

Συναγερμός σήμανε στους θαλάμους επιχειρήσεων όλων των αρχών αργά το απόγευμα της Τρίτης στο Βόλο μετά από πληροφορία για έκρηξη φιάλης αερίου σε κατάστημα εστίασης στην Πορταριά Πηλίου.

Περισσότερα

Oι δηλώσεις Τραμπ - Τσίπρα από τον Λευκό Οίκο (live bloging και εικόνα)

Παρακολουθήστε από το gnomip.gr live τις κοινές δηλώσεις του Προέδρου των ΗΠΑ, Ν. Τραμπ και του Έλληνα πρωθυπουργού, Α. Τσίπρα από τον Κήπο των Ρόδων του Λευκού Οίκου 

Περισσότερα

Δύσκολο να εφαρμοστούν ορισμένες από τις νέες ρυθμίσεις του Σωφρονιστικού Κώδικα

Κάνοντας μια «βουτιά» στα 88 άρθρα του σχεδίου του νέου Σωφρονιστικού Κώδικα που αναρτήθηκε χθες σε δημόσια διαβούλευση  από το υπουργείο Δικαιοσύνης, έγινε γνωστό σε βάθος το περιεχόμενό του και οι ανατροπές που επέρχονται στο σημερινό ισχύον καθεστώς.

Περισσότερα