Αφιερώματα

Η Vodafone φέρνει τα νέα iPhone 8 & 8 Plus στις 29 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα

Η Vodafone ανακοινώνει τη διάθεση των νέων iPhone 8 &iPhone 8 Plus, στις 29 Σεπτεμβρίου, αλλά και του νέου επετειακό iPhoneX, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στις 3 Νοεμβρίου, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Vodafone αλλά και το vodafone.gr.

Περισσότερα

Μέρισμα 10,05 εκατ. ευρώ στους μετόχους από την INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN ανακοίνωσε τη διανομή μερίσματος στους μετόχους της, για την χρήση του 2016, μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης. Το σύνολο του μερίσματος ανέρχεται σε 10,05 εκατ. ευρώ προ φόρου (0,082 ευρώ ανά μετοχή) και θα καταβάλλεται από τις 22 Σεπτεμβρίου και μετά.

Περισσότερα

INTERAMERICAN: Κερδοφορία και υψηλή φερεγγυότητα

Η INTERAMERICANκατά το πρώτο εξάμηνο του 2017αύξησε σημαντικά την κερδοφορία της, παρουσιάζοντας κέρδη προ φόρων 15,5 εκατ. ευρώ και λειτουργικά (επαναλαμβανόμενα) κέρδη προ φόρων 10,1 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 57,8% έναντι του αντίστοιχου περυσινού εξαμήνου (6,4 εκατ.). Σε σημαντικό βαθμό, τα λειτουργικά κέρδη οφείλονται στα αποτελέσματα παραγωγής ασφαλίστρων, παρά τις δυσκολίες του οικονομικού περιβάλλοντος. Τα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα έφθασαν στα 177,2 εκατ. ευρώ, έναντι 167,3 εκατ. πέρυσι.

Περισσότερα

INTERAMERICAN: Σημαντική συνεργασία για την ανακύκλωση μπαταριών

Σε σημαντική συμφωνία συνεργασίας για την ορθή ανακύκλωση συσσωρευτών προχώρησε η INTERAMERICAN. Η εταιρεία συμφώνησε με τη SunlightRecycling για τη συνολική διαχείριση των αποβλήτων μπαταριών μολύβδου-οξέος,από τα οχήματα του στόλου της INTERAMERICANΒοήθειας και άλλων αυτοκινήτων που εξυπηρετούνται στα ιδιόκτητα συνεργεία της.

Περισσότερα

Πρόσθετες παροχές από την INTERAMERICAN - Ψηφιακή –πελατοκεντρική η στρατηγική της εταιρείας στην Υγεία

Τις καλύψεις των ασφαλιστικών προγραμμάτων της στην Υγεία ενισχύει η INTERAMERICAN, ενσωματώνοντας πρόσθετες παροχές σημαντικής αξίας για τους ασφαλισμένους της. Η εταιρεία προσεγγίζει με βελτιωτικούς όρους τη συμμετοχή τους -δηλαδή, το ποσόν που καταβάλλει ο ασφαλισμένος- ενώ προβλέπει και κάλυψη στοιχειωδών εξόδων για πρωτοβάθμια φροντίδα.

Περισσότερα

«Γνωριμία με την Κληρονομιά μας»για τους εργαζομένους της INTERAMERICAN

Στο πλαίσιο αναφοράς της ΙΝΤERAMERICAN στην Κίνηση Πολιτών «Διάζωμα», η εταιρεία έχει δώσει τη δυνατότητα της συμμετοχής σε αυτή την ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία και σε εργαζομένους της, παρέχοντας και φέτος 12 συνδρομές φυσικών μελών. Το «Διάζωμα», του οποίου η ΙΝΤERAMERICAN αποτελεί εταιρικό μέλος από το 2013, εστιάζει στην αποκατάσταση, διατήρηση και ανάδειξη των αρχαίων χώρων θέασης και ακρόασης, την ένταξη και λειτουργία τους στη σύγχρονη ζωή, τη χάραξη πολιτισμικών διαδρομών και τη συμβολή στη σύνθεση εθνικού «προϊόντος» που μπορεί να ενσωματώνει και άλλα τοπικά χαρακτηριστικά (φυσικό περιβάλλον, πρωτογενή παραγωγή κ.λπ.).

Περισσότερα

Backpack2School! Η Huawei μας επαναφέρει στην τάξη με ένα ξεχωριστό δώρο!

Τώρα που οι διακοπές για τους περισσότερους τελειώνουν, η Huawei φροντίζει να μας επαναφέρει στην τάξη κάνοντας δώρο ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ για μαθητές και φοιτητές, αλλά και για όλους εκείνους που αθλούνται, πηγαίνουν εκδρομές και γενικά ζουν μια έντονη καθημερινότητα! Με την αγορά ενός εκ των κορυφαίων Huawei P10 lite, Huawei P10 lite και Huawei Nova Smart, όλοι  παίρνουν δώρο ένα αυθεντικό backpack της POLO!

Περισσότερα

Έρευνα της INTERAMERICAN για τις συντάξεις και τον συνταξιοδοτικό αλφαβητισμό

Το κρίσιμο ζήτημα του συνταξιοδοτικού αλφαβητισμού, σε μία περίοδο κατά την οποία η μακρά οικονομική κρίση έχει επιτείνει τα προβλήματα συνταξιοδότησης, ανιχνεύει και αναδεικνύει η INTERAMERICAN.

Περισσότερα