Ανανέωσε ο Θ. Γιοχαλής στον Κόροιβο Αμαλιάδας

Ανανέωσε ο Θ. Γιοχαλής στον Κόροιβο Αμαλιάδας
Η διοίκηση του Κόροιβου Αμαλιάδας  ανακοίνωσαν την παραμονή του πρώην διεθνούς διαιτητή στο πόστο του αθλητικού διευθυντή της ΚΑΕ για τον επόμενο χρόνο και ο ίδιος θα συμπληρώσει τριετία στην πελοποννησιακή πόλη, έχοντας αναλάβει από το 2015. 
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 
«Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Θανάση Γιοχαλή, για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. 
Ο Θανάσης Γιοχαλής αποτελεί μία σπουδαία προσωπικότητα του ελληνικού μπάσκετ, με τη διαδρομή που έχει χαράξει σε αυτό εδώ και δεκαετίες. Ταυτόχρονα, όμως, έχει δημιουργήσει ‘άρρηκτους δεσμούς’ με τον Κόροιβο, με δεδομένο πως βρίσκεται στη θέση του αθλητικού διευθυντή από το Σεπτέμβριο του 2015 κι έχει συμβάλλει σημαντικά, από τη μεριά του, στις επιτυχίες της ομάδας μας. 
Ο ίδιος ο Θανάσης Γιοχαλής, με δήλωσή του στο www.koroivosbc.gr, τόνισε πως: «Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζεται η συνεργασία μας με τον Κόροιβο, καθώς έχω αναπτύξει ιδιαίτερο συναισθηματικό ‘δέσιμο’ με την ομάδα και την πόλη όλα αυτά τα χρόνια. 
Ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία τους άξιους ανθρώπους της διοίκησης. Ο στόχος είναι να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες και, βήμα βήμα, με υπομονή και σκληρή δουλειά, να δούμε τον Κόροιβο ακόμη πιο ψηλά!»
back to top