Ερασιτεχνικό

ΚΕΡΑΥΝΟΣ 2016: Με όρεξη και φιλοδοξίες η πρώτη- Μπαμπίλης και Γασπαρινάτος παρουσίασαν τις νέες εμφάνισεις

 Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η προετοιμασία της θυγατρικής ομάδας του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου. Οι «μικροί» τα «κεραυνάκια» όπως τα ονομάζουν πραγματοποίησαν τον καθιερωμένο αγιασμό και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας υπό τις οδηγίες του προπονητή Τάσου Γιαλλουρη και του γυμναστή Γιάννη Παναγιωταρόπουλου.

Περισσότερα

Επιστρέφει στο κύπελλο ο Ρωμανός

Η ομάδα του Ρωμανού όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές φέτος θέλει πάση θυσίας να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ηδη έχουν γίνει κάποιες μεταγραφές ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί και ένα βαρύ όνομα στο χώρο του ποδοσφαίρου με καριέρα ακόμα και σε εθνικές κατηγορίες.

Περισσότερα

ΡΩΜΑΝΟΣ: Επικεφαλής ο Β. Ξυπολιάς, επίτιμοι πρόεδροι οι Ν. Σουγλέρης και Γ. Ρηγόπουλος

Ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα η ομάδα του Ρωμανού το νέο Δ.Σ. με επικεφαλή αυτού για μια ακόμα χρονιά, τον Βύρωνα Ξυπολιά. Μάλιστα η διοίκηση αναγνωρίζοντας την προσφορά στο Σύλλογο δύο ανθρώπων τους όρισε ως επίτιμους προέδρους. Ο λόγος για τον γνωστό δημοσιογράφο των Αθηνών Νίκο Σουγλέρη και τον γνωστό γιατρό Γεράσιμο Ρηγόπουλο.

Περισσότερα

Διχασμένο το χωριό του Κρίνου

Ένα μεγάλο ερωτηματικό παραμένει στο αν τελικά η ομάδα του Κρίνου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας θα δηλώσει συμμετοχή ή όχι. Ένα ερωτηματικό που όμως θα απαντηθεί γρήγορα αφού οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται σήμερα. Η ομάδα του Κρίνου μετά την απόφαση της ΕΠΣ Αχαΐας να μην χρησιμοποιείται ξερό γήπεδο στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας δήλωσε ότι δεν θα δηλώσει συμμετοχή. Η διοίκηση του Κρίνου θεωρεί ότι αν η ομάδα φύγει από την φυσική της έδρα τότε αυτομάτως δεν θα έχει την στήριξη των συγχωριανών.

Περισσότερα

«Αετός» ο Ντάνος

Ο Αετός Πατρών όπως παρακολούθησε όλος ο αχαϊκός κόσμος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην μεταγραφική περίοδο προκάλεσε σεισμικές δονήσεις.

Περισσότερα