ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ: Επέστρεψε πιο δυνατός

ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ: Επέστρεψε πιο δυνατός

 Η ομάδα της Αρόης έδειξε τα «δόντια» της στους αγώνες μπαράζ της Γ’ Κατηγορίας παίρνοντας πανηγυρικά το ένα εκ των δύο εισιτηρίων για την Β’ κατηγορία. Η ομάδα του Χρήστου Λάιου σαφώς ανώτερη τόσο από την Αναγέννηση/Αίαντα που την είχε νικήσει με 3-0 όσο και από τα Ροΐτικα των οποίων επικράτησε με 4-0 πήρε δίκαια την άνοδο και επέστρεψε στην Β’ Κατηγορία μετά από 4 χρόνια.

 

Η Αρόη ολοκλήρωσε τα μπαράζ βρισκόμενη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας το απόλυτο. Μάλιστα, το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν δέχτηκε ούτε ένα τέρμα έχοντας πετύχει έξι τέρματα. Αυτό δείχνει ότι στην Αρόη γίνεται αξιόλογη δουλειά από πλευράς Χρήστου Λάιου και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος ο Σπύρος Δεπούντης σημείωσε χατ τρικ στο 8’, 12’ και 60’ της συνάντησης και ο Ξάνθης που μπήκε ως αλλαγή σημείωσε ένα ακόμα τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

ΑΠΟ AΡΟΗ: Διαμαντόπουλος, Ασημακόπουλος Παπανελόπουλος (46’ Καράπαπας), Ραβαζούλας, Ξυλιάς, Τσαούσογλου, Καμπέρης (57’ Ξάνθης), Γεροντίδης, Γκοτσόπουλος, Γραμματσούλιας, Δεπούντης (68’ Α. Γεροντίδης).

ΡΟΪΤΙΚΑ: Δούμπας, Δημητρόπουλος, Πάνας, Μαυροκέφαλος, Κανάς, Μένυχτας, Μαρίνος (46’ Χότζα), Γραμματίκας (67’ Παναγόπουλος), Χατζηαναστασίου, Σακαμπέτης (58’ Πολίτης), Καραπίτσος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

                                             ΑΓ.          ΓΚΟΛ     ΒΑΘ.

Αρόη                                     2              7-0          6

Αναγέννηση/Αίας                  2              2-3          3

Ροϊτικα                                  2              0-6          0

 

Στη φωτο ο ΑΠΟ Αρόης όπως παρατάχθηκε στον αγώνα μπαράζ με την Α.Ε. Ροϊτίκων.

Όρθιοι από αριστερά: Γεροντίδης Λεωνίδας, Τσαούσογλου Φίλιππος, Ραβαζούλας Θωμάς, Γραματσούλιας Διονύσης, Γκοτσόπουλος Αποστόλης και Δεπούντης Σπύρος

Καθιστοί: Καμπέρης Θόδωρος, Παπανελόπουλος Σωτήρης, Ξυλιάς Ανδρέας, Διαμαντόπουλος Δημήτρης και Ασημακόπουλος Νίκος

Απο την έντυπη έκδοση της "Γ"

back to top