Έρχεται σήμερα στην Πάτρα ο Τσολακούδης, τι δήλωσε για την μεταγραφή του στην "Γ"

Έρχεται σήμερα στην Πάτρα ο Τσολακούδης, τι δήλωσε για την μεταγραφή του στην "Γ"

Μια ακόμα πολύ δυνατή μεταγραφή αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα η ομάδα του Αετού Πατρών που στην κυριολεξία έχει αφήσει τον ερασιτεχνικό κόσμο με ανοιχτό το στόμα με τα βαριά ονόματα που έχει εντάξει στο ρόστερ της. 

 

Σήμερα λοιπόν ο Γιώργος Θεοφανόπουλος που είναι ένας εκ των χορηγών του Αετού Πατρών θα φέρει από την Αθήνα τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Στέλιο Τσολακούδη. Η μεταγραφή του έμπειρου άσου επιτεύχθηκε με την βοήθεια του φίλου του Αλέξανδρου Ραμαντάνη που ήταν ο μεσολαβητής τους Αετού Πατρών. Η «Γ» επικοινώνησε με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή ενώ βρισκόταν στο καράβι καθοδόν από την γενέτειρα του την Λήμνο προς την Αθήνα. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον ερχομό μου στον Αετό! Από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας κατάλαβα ότι υπάρχει ένα ωραίο κλίμα, πράγμα που μου άρεσε και με έκανε να μην το σκεφτώ! Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Θεοδωρόπουλο για την βοήθειά του και τον φίλο μου Αλέξανδρο Ραμαντάνη που με έφερε σε επαφή με τους ανθρώπους του Αετού. Με την σειρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της».

Ο άσος έχει περάσει από πολλές ομάδες τόσο της Γ’ εθνικής όσο και της Β’ με την φανέλα της Καλλονής. Ο Τσολακούδης κατάγεται από το νησί της Λήμνου όπου αγωνίστηκε σε τοπική ομάδα και εν συνεχεία πέρασε από της Ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Αγωνίστηκε στον Ιωνικό, στην Ζάκυνθο στην Ερμιονίδα. Ο έμπειρος υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής  αγωνίζεται τόσο στην αμυντική γραμμή όσο και στο κέντρο και το σίγουρο είναι ότι θα βοηθήσει με την πολύ μεγάλη εμπειρία που έχει το συγκρότημα του Ανδρέα Ανδρούτσου.

ΦΩΤΟλεζάντες: Ο Σούπερ σταρ έχει άριστο στιλ όπως βλέπετε και στην φωτό με την φανέλα της Ζακύνθου που πήρε την άνοδο στην Β’ Εθνική

 Ο Τσολακούδης την στιγμή που βρισκόταν στο καράβι από την Λήμνο προς την Αθήνα για λογαριασμό του Αετού Πατρών

Απο την έντυπη έκδοση της "Γ"

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗΣ

back to top