Με τα «μάτια» του πάγκου-Πώς είδαν οι προπονητές των Διαγόρα Βραχνεΐκων και Κεραυνού Αγίου Βασιλείου το Σούπερ Καπ

Με τα «μάτια» του πάγκου-Πώς είδαν οι προπονητές των Διαγόρα Βραχνεΐκων και Κεραυνού Αγίου Βασιλείου το Σούπερ Καπ

Πολύ καλή ήταν όλη η διοργάνωση του 12ου Σούπερ Καπ που διεξήχθη προχθές για πρώτη φορά στο Δήμο των Καλαβρύτων. Πολλοί ίσως πίστευαν ότι ήταν ρίσκο να διεξαχθεί ένας τελικός της Αχαΐας μακριά από την Πάτρα αλλά όπως φάνηκε έπεσαν έξω. Ο κόσμος που βρέθηκε εκεί ήταν πάρα πολύς, οι συνθήκες ιδανικές και σε ένα γήπεδο το οποίο ήταν πολύ καλό στο αγωνιστικό μέρος.

 

Η «Γ» επικοινώνησε με τους δύο έμπειρους προπονητές του Σούπερ Καπ, τον Χρήστο Τσίκα του Διαγόρα και τον Γιάννη Ζερδεβά του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου. Και οι δύο έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας τους παρά το ότι βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας τους. Ο δε Γιάννης Ζερδεβάς εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία του Γιάννη Καλύβα. Πάμε να δούμε τι δήλωσαν οι δύο τεχνικοί.

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΚΑΣ: «Είχαμε τον έλεγχο, μέρα με την μέρα αυξάνεται ο βαθμός ετοιμότητας»

Ο έμπειρος προπονητής Χρήστος Τσίκας δήλωσε: «Στο παιχνίδι πιστεύω είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κυρίως στο β’ ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος ήμασταν νωθροί, δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό κάτι που έγινε στην επανάληψη. Πιστεύω ότι ήμασταν σαφώς ανώτεροι και δίκαια επικρατήσαμε. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις και γενικά ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση για εμάς. Είχα δηλώσει πριν από το παιχνίδι ότι βρισκόμαστε σε ικανοποιητικό βαθμό προετοιμασμένοι και επιβεβαιώθηκε κατά την άποψή μου και στο παιχνίδι που είχε επίσημο χαρακτήρα ότι πράγματι ισχύει αυτό. Φυσικά θέλουμε βελτίωση σε αρκετά σημεία αλλά είναι σημαντικό ότι παιχνίδι με παιχνίδι και μέρα με την μέρα αυξάνεται ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας και όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πιστεύω θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΡΔΕΒΑΣ: «Ενστάσεις για την διαιτησία, ξεμείναμε από δυνάμεις στην επανάληψη»

Ο προπονητής της ομάδας του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου δήλωσε: «Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας έχοντας πολλές ευκαιρίες που δεν κατορθώσαμε να μετουσιώσουμε σε γκολ. Στην επανάληψη ο Διαγόρας ανέβασε στροφές, είχε περισσότερη ταχύτητα και δυνάμεις. Το αξιοσημείωτο για εμάς είναι ότι πέρυσι στον τελικό αδικηθήκαμε κατάφορα με την διαιτησία του Μακρυπόδη. Το ίδιο και φέτος με τον Γιάννη Καλύβα να υποδεικνύει πέναλτι που δεν ήταν. Το οποίο όμως δεν σημαίνει και τίποτα, διότι ο Διαγόρας στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να κερδίσει και χωρίς αυτό. Θα μπορούσε βέβαια όπως έδωσε το πέναλτι του Διαγόρα να δώσει και σε μας σε δύο περιπτώσεις με τον Μπερτσιά και τον Τσάτο. Αυτές είναι οι ενστάσεις μου. Δεν γνωρίζω τι θα γινόταν, θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί πέντε γκολ, θα μπορούσαμε όμως να είχαμε πάει και στα πέναλτι. Η δική μου ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή ενώ στο δεύτερο ξεμείναμε από δυνάμεις αλλά σαν πρώτο επίσημο ματς είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα. Το γήπεδο ήταν πολύ καλό όπως και η εκδήλωση και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Αχαΐας και στον Δήμο Καλαβρύτων. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Διαγόρα αλλά και στον φίλο μου τον Χρήστο Τσίκα και του εύχομαι να έχει καλή πορεία μέσα από την καρδιά μου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

Από την έντυπη έκδοση της "Γ"

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗΣ

back to top