Για χάρη του Ραμαντάνη

Για χάρη του Ραμαντάνη

Ήδη στους κύκλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έχει προκαλέσει έκπληξη η άφιξη ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί στα σαλόνια… της Football League στην  πόλη μας.

 

Όπως αναφέραμε στο χθεσινό μας φύλλο ο Στέλιος Τσολακούδης έχει πλούσιο βιογραφικό ενώ έχει φορέσει μεταξύ άλλων την φανέλα της Καλλονής και της Ζακύνθου. Ο 26χρονος άσος όμως ήρθε στην Αχαΐα και στον Αετό Πατρών για χάρη του φίλου του Αλέξανδρου Ραμαντάνη. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής βρισκόταν για πέντε χρόνια στην γενέτειρα του Τσολακούδη όπου και αγωνιζόταν σε τοπική ομάδα του νησιού. Ο γνωστός «Λούτσι» επέστρεψε στην Πάτρα αφού μαζί με τον αδερφό του Παναγιώτη άνοιξαν την δική τους επιχείρηση, τον γνωστό καφεκοπτείο-καφέ «Μεξικάνος».

Ο Ραμαντάνης ήταν λοιπόν ο μεσολαβητής έτσι ώστε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής Στέλιος Τσολακούδης να έρθει σε επαφή με τον Νίκο Θεοδωρόπουλο και να κλειστεί η μεταγραφή του στον Αετό Πατρών. Η «Γ» επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο Ραμαντάνη θέλοντας να μας πει ο ίδιος τι εστί Τσολακούδης: «Για μένα είναι τρομερός παίκτης, ξέρει πολύ μπάλα, τρομερός στο ψηλό παιχνίδι, δεν τον περνάς για κανένα λόγο, μπορεί να παίξει τόσο καλά ως αμυντικό χαφ αλλά και στόπερ. Είναι πολυτέλεια για το πρωτάθλημα μας. Δυστυχώς έναν τέτοιο παίκτη θα τον ήθελα να αγωνιζόμασταν μαζί αλλά στην Λήμνο τον αντιμετώπισα μόνο ως αντίπαλο».

back to top