ΠΟΛΟ: Πλήγμα για τον ΝΟΠ η απώλεια των Λιμαράκη, Βικάτου, Παπάκου

ΠΟΛΟ: Πλήγμα για τον ΝΟΠ η απώλεια των Λιμαράκη, Βικάτου, Παπάκου

Σημαντικό αγώνα μπορεί να έκανε ο παλιός αθλητής του ΝΟΠ Παναγιώτης Βασιλόπουλος σχετικά με την παραμονή των τριών εξελίξιμων αθλητών του ομίλου Κώστα Λιμαράκη, Γιάννη Παπάκου, Τάσου Βικάτου ωστόσο οι αθλητές φεύγουν και καταλήγουν αντίστοιχα σε Πανιώνιο, Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΟΚ.

 

Ο νέος τεχνικός διευθυντής προσπάθησε να τους μεταπείσει χωρίς όμως επιτυχία και αναμφίβολα αυτή η εξέλιξη αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τους δαίμονες. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ολοκληρωθεί η μεταπήδηση των δύο πρώτων αθλητών, ενώ ο Τάσος Βικάτος αναμένεται σήμερα να ανηφορίσει προς τη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ ξεκινώντας παράλληλα και τις σπουδές του στην Φυσιοθεραπεία. Όσον αφορά το εσωτερικό μέτωπο όπως έγινε γνωστό το διήμερο αυτό θα συνεχιστούν οι συζητήσεις με τον Καλλιωράκη μιας και έχουν ήδη γίνει οι πρώτες κουβέντες με τους έμπειρους αθλητές Β. και Γ. Κανελλόπουλο, Φυκούρα, Γκότση, Κωνσταντακόπουλο, και Τουλγαρίδη.

Παράλληλα στις προπονήσεις μετέχουν και τέσσερις υπό μεταγραφή αθλητές και πιστεύεται ότι μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα έχουν υπάρξει θετικές απαντήσεις. Η μόνη εκκρεμότητα είναι να γνωστοποιηθούν οι νεαροί αθλητές που προέρχονται από τις υποδομές και θα προπονούνται με την ανδρική ομάδα του ομίλου.

back to top