ΠΟΛΟ: «Αυτοκτονία» για την εθνική νεανίδων στον μικρό τελικό

ΠΟΛΟ: «Αυτοκτονία» για την εθνική νεανίδων στον μικρό τελικό
Η Εθνική Νεανίδων  αν και είχε προηγηθεί στο μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Νεανίδων  6-3 ηττήθηκε στο τέλος 8-7 και απώλεσε την ευκαιρία για  το Χάλκινο μετάλλιο με τις Πατρινές Τσιμάρα -Γιαννακέα να έχουν σημαντική παρουσία. 
Τα κορίτσια του Δήμου, στα δύο πρώτα οκτάλεπτα έπαιξαν με όλη τους την ψυχή, ένα καταστροφικό 3ο οκτάλεπτο όμως, έφερε τα πάνω κάνω και με το 3-6 που προηγείτο η Εθνική μας 2:23 πριν το τέλος της 3ης περιόδου, με τρία αναπάντητα γκολ οι Ουγγαρέζες έφεραν την αναμέτρηση στα ίσια με την ψυχολογία να αλλάζει άρδην. Σε εκείνο το σημείο η Μυριοκεφαλιτάκη έκανε και την 3ης αποβολή, με το γεγονός αυτό να ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα μιας και δεν υπήρξε « βοήθεια» από τον πάγκο. 
Στην τελευταία περίοδο, η Εθνική μας αν και βρέθηκε με δύο γκολ πίσω (9-7 στο 2:40), το πάλεψε, χάνοντας ευκαιρίες στο να φέρει το ματς στα ίσια, όμως τελικά ηττήθηκε με 9-8 χάνοντας το μετάλλιο.
Τα 8λεπτα: (1-2, 0-2, 5-2, 3-2)
Ελλάδα: Αρχοντάκη, Κολιτσοπούλου 1, Νίνου Παν., Λούδη, Κανετίδου 2, Μαστρόκαλου, Νίνου Ειρ. 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Κοκκινάκη, Δούλη 2, Κοντονή 1, Τσιμάρα, Γιαννακέα
 
back to top