ΠΟΛΟ–ΝΟΠ: Ακόμη δύο απώλειες

ΠΟΛΟ–ΝΟΠ: Ακόμη δύο απώλειες

Μετά την οριστική αποχώρηση των Παπάκου, Λιμαράκη και Βικάτου, δύο ακόμη απώλειες μετρούν στην ομάδα πόλο του ΝΟΠ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες παρελθόν αποτελεί ο Αναστάσης Κωνσταντακόπουλος. Ο Ναυπλιώτης αθλητής φέρεται να καταλήγει στην ομάδα του Νηρέα. Ακόμη ο εξελίξιμος Θανάσης Καβρουτζής που πέρσι είχε δοθεί δανεικός στην ΝΕΠ γνωστοποίησε στους ιθύνοντες των δαιμόνων ότι θα μεταπηδήσει στον Ιωνικό που επίσης αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.       

Πάντως οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους συνεχίζονται από τον νέο τεχνικό διευθυντή του Ομίλου Παναγιώτη Βασιλόπουλο και πιστεύεται ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν θετικές απαντήσεις. Το θετικό είναι ότι στις προπονήσεις μεν την Εθνική Λιθουανίας μετέχουν και κάποιοι αθλητές υπό δοκιμή οι οποίοι παράλληλα κουβεντιάζουν με τους διοικούντες.       

ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΟ

Την άλλη βδομάδα το ξεκίνημα των Υποδομών

Όσον αφορά στο ξεκίνημα των υποδομών προσδιορίζεται την προσεχή Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου.       Ο Βασίλης Λαμπάτος ο οποίος εκτός από την παιδική ομάδα θα έχει τον συντονισμό όλων των προπονητών καταστρώνει τα σχέδιά του. Στην παιδική ομάδα που μετέχουν αθλητές 2003- 2004 θα προωθηθούν κάποιοι αθλητές του 2005 των Μίνι Παίδων. Στην ίδια κατηγορία μετέχουν αθλητές του 2006 με επικεφαλής τον Θανάση Κοντάκο. Στο τμήμα Προμίνι 2007-08-09 θα συνεχίσει ο Μιχάλης Μπαρτζελάς και στα Μικρά Α-Β η Αγγελική Τσίστα και η Γωγώ Τσινιά.       Ακόνη ο Β. Λαμπάτος έχει ξεκινήσει επαφές για την υλοποίηση του 1ΟΥ Τουρνουά Ιονίου Πελάγους με την συμμετοχή του ΝΑΟ Κέρκυρας και του ΝΟ Αργοστολίου το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου.

back to top