Βραβεύουν την Βασιλική Διαμαντοπούλου στα Σαγεϊκα

Βραβεύουν την Βασιλική Διαμαντοπούλου στα Σαγεϊκα

 Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σαγεΐκων και ο Εθνικός Σαγεΐκων βραβεύουν την 24χρονη διεθνή αθλήτρια της Εθνικής Πόλο Γυναικών Βασιλική Διαμαντοπούλου την προσεχή Παρασκευή στην κεντρική πλατεία των Σαγεΐκων. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Με μεγάλη τιμή και με ιδιαίτερη χαρά την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου 2017, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σαγεΐκων καλωσορίζει στην παρέα του την Εθνική Ελλάδας υδατοσφαίρισης γυναικών (Εθνική πόλο).

 

Η καλοκαιρινή εκδήλωση του συλλόγου, σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ποδοσφαίρου του Εθνικού Σαγεΐκων, είναι αφιερωμένη στη συντοπίτισσα μας, αθλήτρια Βασιλική Διαμαντοπούλου, για την σημαντική εκπροσώπησή της στην εθνική γυναικών. Η αθλήτριά μας θα είναι μαζί μας και θα τιμηθεί για όλη την αθλητική της πορεία από τους συντοπίτες της.

Ο Εκπολιτιστικός σύλλογος Σαγεΐκων, έχοντας ως οδηγό τις αέναες αξίες του αθλητισμού όπως συμμετοχή, ομόνοια, ισότητα, συνεργασία και άμιλλα, παρουσιάζει μια μουσικοχορευτική βραδιά με ζωντανή μουσική, με τα δικά του χορευτικά τμήματα για να γιορτάσουμε τον πολιτισμό και τον αθλητισμό».

back to top