ΝΟΠ: Όλα ανοιχτά

ΝΟΠ: Όλα ανοιχτά

Αρκετά ανοιχτά ζητήματα απασχόλησαν το Δ.Σ. του ΝΟΠ στην προχθεσινή συνεδρίασή του κυρίως για τους αθλητές που έχουν έρθει προτάσεις από άλλες ομάδες και γίνεται αγώνας δρόμου για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Συγκεκριμένα δεν έχουν διευθετηθεί οι μετακινήσεις των Παπάκου και Λιμαράκη σε Απόλλωνα Σμύρνης και Πανιώνιο αντίστοιχα. Ακόμη μεταγραφή για τον Ιωνικό έχει ζητήσει ο Θανάσης Καρβουτζής. Ένα ακόμη ζήτημα που απασχολεί τους διοικούντες είναι η επιμονή και τρίτου αθλητή από τα τμήματα των υποδομών να μεταπηδήσει σε ομάδα του κέντρου. Για τα ζητήματα αυτά σημαντικός είναι ο ρόλος του νέου τεχνικού διευθυντή Παναγιώτη Βασιλόπουλου. Πιστεύεται ότι τις επόμενες ημέρες μετά τον νέο «κύκλο» συνομιλιών» ότι θα υπάρξουν θετικές απαντήσεις. Όσον αφορά το «Ά. Πεπανός» που έχει προαναγγελθεί ότι θα ανοίξει την προσεχή Δευτέρα οι όροι είναι αρκετά σκληροί και προβληματίζουν τους ιθύνοντες του ΝΟΠ. Πάντως το όλο ζήτημα θα πρέπει να διευθετηθεί άμεσα μιας και θα πρέπει άμεσα να αποφασιστεί ποια τμήματα θα μετακομίσουν στο «Α.Πεπανός» για να ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΙΑΣΟΝΑ ΦΥΚΟΥΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ

Πάντως στο προχθεσινό Δ.Σ. του ΝΟΠ εγκρίθηκε η προσθήκη του Ιάσονα Φυκούρα στο προπονητικό τιμ των «δαιμόνων» ο οποίος εκτός του ότι είναι αθλητής της Ανδρικής ομάδας θα προσφέρει και στο τμήμα εκμάθησης πόλο.

back to top