Άλλα αθλήματα

Αρωγός και το Τ.Ε.Ε Δ. Ελλάδας στη προσπάθεια της επιτροπής παράκτιων μεσογειακών αγώνων

Συνάντηση με το προεδρείο της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας είχε η Επιτροπή Διεκδίκησης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019. Η συνάντηση έγινε το απόγευμα της Τρίτης 22 Αυγούστου στα γραφεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.
Περισσότερα

O σύνδεσμος τουριστικών γραφείων Δ. Ελλάδας στηρίζει την προσπάθεια της Πάτρας για την ανάληψη των παράκτιων μεσογειακών αγώνων

Την έμπρακτη στήριξη του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Ελλάδος έχει η  διεκδίκηση διεξαγωγής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019 από την Πάτρα. Αυτό προέκυψε από τη συνάντηση που είχαν το πρωί της Τρίτης 22 Αυγούστου 2017 τα μέλη της Επιτροπής Διεκδίκησης (οι κύριοι Τάκης Πετρόπουλος, Νάσος Νασόπουλος και Θεόδωρος Μενεγής) με τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Γιώργο Τελώνη.
Περισσότερα

Ο Αρ. Αγγελόπουλος στη μακρινή Τάιπεϊ

Στην μακρινή Τάιπεϊ της Κίνας βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Πατρινός προπονητής βόλεϊ Άρης Αγγελόπουλος ως συνοδός της ελληνικής αποστολής που συμμετέχει στην παγκόσμια Πανεπιστημιάδα.
Περισσότερα

Πυγμαχία: Διπλή αποστολή σε Βουλγαρία-Κροατία

 Για το διεθνές τουρνουά πυγμαχίας "5th Lokomotiv" που θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια (Βουλγαρία) 23-26 Αυγούστου θα αναχωρήσουν σήμερα οι αθλητές της Εθνικής μας ομάδος παίδων Σωτηρόπουλος Νικόλαος +80 κιλά (Παναχαϊκή), Ευμορφιάδης Γιάννης 46 κιλά (Παναθηναϊκός), Κούβαρης Αντώνης 60 κιλά (Ήρα Νικαίας) και για την κατηγορία γυναικών η Πλέα Φωτεινή 54 κιλά (Παναχαϊκή).

Περισσότερα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Τη Δεύτερα πιάνουν δουλειά οι παίκτες της Ακαδημίας των Σπορ

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Ακαδημίας των Σπορ, το απόγευμα (7.00 μ.μ.) της Δευτέρας  στις εγκαταστάσεις του βοηθητικού του Παμπελοποννησιακού Σταδίου αρχίζει προετοιμασία ανδρική ομάδα της του συλλόγου, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2017 - 18,  όπου θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας χαντ-μπολ ανδρών. Η Πατρινή ομάδα είναι πλέον η μοναδική ομάδα της πόλης μας που εκπροσωπεί την Πάτρα σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών και μάλιστα το δεύτερο σε τάξη πρωτάθλημα της χώρας από πλευράς δυναμικότητας.  Παράλληλα με την ανδρική ομάδα προετοιμασία θα ξεκινήσουν και οι αντίστοιχες ομάδες  παίδων και κορασίδων του συλλόγου. Το Δ.Σ. και τεχνική ηγεσία της ομάδος  εύχονται σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες  καλή αγωνιστική σεζόν, εκπλήρωση τόσο των αγωνιστικών όσο και των προσωπικών στόχων και τέλος καλή προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς.
 
Περισσότερα

Στο 1ο Κύπελλο Εθνών ο Μάρκος Μιχαλόπουλος

Με την Εθνική αποστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας θα ταξιδέψει την ερχόμενη εβδομάδα ο διεθνής πατρινός πυγμάχος της ΠΥΓΜΗπροκειμένου να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο 1ο Κύπελλο Εθνών που θα διεξαχθεί στην πόλη Vrbas της Σερβιας απο 24 -28 Αυγουστου.

Περισσότερα

Σε καλό κλίμα η συνάντηση του Ι. Κούβελου με την επιτροπή διεκδίκησης μεσογειακών αγώνων

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην Πάτρα η συνάντηση του Γενικού Γραμματέα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων Ισίδωρου Κούβελου με τα μέλη της επιτροπής διεκδίκησης των Παράκτιων Μεσογειακούς Αγώνες του 2019. 
Περισσότερα