Οράμας: «Στόχος μας να μπούμε με την Παναχαϊκη στα πλέι-οφ»

Οράμας: «Στόχος μας να μπούμε με την Παναχαϊκη στα πλέι-οφ»
Αν και ακόμα είναι νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα ωστόσο στο στρατόπεδο της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής υπάρχει ικανοποίηση για την παρουσία του Ρομπέρτ Οράμας από την Βενεζουέλα που μετρά πλέον τρεις προπονήσεις με τους κοκκινόμαυρους. 
Ο Ρομπέρτ Οράμας μίλησε χθες στην «Π.Γ.» για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Παναχαϊκή αλλά και τους στόχους του ερχόμενος στην Ελλάδα.
«Πρώτα από όλα γνωρίζω αρκετά πράγματα για το ελληνικό πρωτάθλημα, ξέρω ότι έχει ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ που είναι πολύ ισχυρές και επιπλέον έχουν αγωνιστεί εδώ πολύ δυνατοί ξένοι παίκτες» είπε αρχικά ο Οράμας και συμπλήρωσε: «Στόχος μου είναι να βοηθήσω την Παναχαϊκή αφενός να πέτυχει γρήγορα την παραμονή της και αφετέρου να μπει στα πλέι-οφ όπου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».
Ο κεντρικός από τη Βενεζουέλα αναφέρθηκε και στις πρώτες του εντυπώσεις από την πατρινή ομάδα.
«Το κλίμα είναι πολύ καλό, με έχουν υποδεχτεί όλοι με ζεστασιά και οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές από την ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος». 
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ 
Από εκεί και πέρα, εξελίξεις φαίνεται ότι θα έχουμε στο θέμα του Νίκου Μαυραγάνη με τις πληροφορίες να λένε ότι η διοίκηση της Παναχαϊκής αναμένεται να του ανακοινώσει τιμωρία για την απουσία του από τις προπονήσεις.
Θυμίζουμε πως ο παίκτης έχει καταθέσει προσφυγή λόγω οφειλόμενων, η υπόθεση έχει συζητηθεί και οι δυο πλευρές αναμένουν την απόφαση που θα κρίνει το μέλλον του παίκτη.
Π.Κ. 
 
back to top