Σήμερα η πρώτη για ΕΑΠ, Ολυμπιάδα και Απόλλωνα Πατρών

Σήμερα η πρώτη για ΕΑΠ, Ολυμπιάδα και Απόλλωνα Πατρών
Τέλος τα ψέματα για τις πατρινές ομάδες  βολει που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και αυτό γιατί ΕΑΠ, Ολυμπιάδα και Απόλλων Πατρών θα πραγματοποιήσουν σήμερα την πρώτη προπόνηση για τη φετινή αγωνιστική περίοδο που θα ξεκινήσει στις 4 Νοεμβρίου. 
Οι 3 πατρινές ομάδες ξεκινούν με όνειρα και ελπίδες για να  βάλουν και φέτος τη σφραγίδα τους στο πρωτάθλημα, όπου θεωρητικά η ΕΑΠ και η Ολυμπιάδα θέλουν να πραγματοποιήσουν εξίσου καλή πορεία όπως και πέρσι την ίδια ώρα που βασικός στόχος του Απόλλωνα Πατρών είναι η άνετη παραμονή. 
Η πρώτη προπόνηση της ΕΑΠ θα γίνει στο κλειστό της ομάδας και ο Αρης Αγγελόπουλος περιμένει τους εξής: Πατρινός, Κανελλόπουλος, Δρακόπουλος, Λινάρδος, Γιαννουτσος, Μούρτζης, Φ. Δασκαλόπουλος, Σαρακίνης, Γεωργακόπουλος, Σύρος, Καραγιώργος, Κ. Μακρυγιάννης και Γεωργιοπουλος. 
Η πρώτη της Ολυμπιάδας θα γίνει στο κλειστό του Ταραμπούρα όπου ο τεχνικός Ακης Δαρείος, υπολογίζει τους εξής: Φιλίππου, Βαλουξής, Γεωργακόπουλος, Θεοδωράκης, Γεωργάτος, Καραμπέρης, Παναγόπουλος, Στούπης, Καλαιτζιδάκης, Αυγέρος, Μακρής και θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού ο Αλέξανδρος Ράπτης ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας. 
Τέλος, η πρώτη του Απόλλωνα θα γίνει στο κλειστό της Περιβόλας με τον προπονητή Σταυρό Σταματόπουλο να αναμένει τους εξής: Γ. Γεράνιος, Β. Κανάς, Κουκουζέλης, Κόζης, Ζωντανός,  Γ. Χασάπης, Μπιθίτσικας, Αλιαι, Παπαχαραλαμπόπουλος, Υφαντής, Μάρκου και Α. Δασκαλόπουλος. 
ΑΜΕΣΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΛΙΒΑΘΗΝΟ 
Στο μεταξύ, οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Πατρών με τον Γιάννη Λιβαθηνό.
Είναι γνωστό ότι ο Απόλλων έχει καταθέσει πρόταση στον έμπειρο πασαδόρο  όμως το θέμα είχε παγώσει αλλά οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως οι δυο πλευρές έχουν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και είναι κοντά σε συμφωνία.
Στην περίπτωση που ο Λιβαθηνός κλείσει στον Απόλλων Πατρών, είναι περιττό να πούμε ποσό πολύ δυναμώνει η  ομάδα ενόψει της συμμετοχής της στην Α2 Εθνική. 
Π.Κ. 
 
 
back to top