Επίσκεψη στους Ταξιάρχες Αιγίου- «Οίνος και μέλος»

 

Αύριο Πέμπτη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Οινοξένεια 2017», θα πραγματοποιηθεί η πολυδιάστατη εκδήλωση «Οίνος και μέλος», στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιάρχων Αιγίου. Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης μάλιστα, θα ναυλωθεί λεωφορείο για τη μεταφορά του κοινού προς και από την Ιερά Μονή.

Περισσότερα

Πέτρες στις τσέπες του-Απόψε με Παπαδημητρίου και Χρυσοστόμου

H παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του» με τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Χρυσοστόμου θα ανέβει σήμερα στις 21.30 στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας, στο πλαίσιο του 36ου Φεστιβάλ Πάτρας-Θεσμός Αρχαίου Δράματος. Μια «κωμικοτραγωδία» που εκτυλίσσεται στο Κέρι της Ιρλανδίας, όπου κινηματογραφείται μια χολυγουντιανή υπερπαραγωγή.

  • Published in Θέατρο
Περισσότερα

Βραδιά πνευματικής λάμψης-Τιμήθηκε ο συγγραφέας Νίκος Παπακωνσταντόπουλος στον Πύργο τού Λεχουρίτη

Ο ευρύς αύλειος χώρος τού Πύργου τού Λεχουρίτη απεδείχθη... μικρός για να χωρέσει το πολυπληθές και εκλεκτό κοινό, που τον κατέκλυσε το αυγουστιάτικο βραδινό, υπό την ορεινή δρόσο τού Ερυμάνθου, σε υψόμετρο 1000 μ., στο Λεχούρι των Καλαβρύτων.

Περισσότερα

"Εσβησε" ο ηθοποιός Τζέρι Λιούις

Απεβίωσε την Κυριακή σε ηλικία 91 ετών ο διάσημος κωμικός Τζέρι Λιούις, ο οποίος «συνόδευσε» γενεές ολόκληρες με το καταπληκτικό του χιούμορ και τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστηκε, προσφέροντας γέλιο και ψυχαγωγία.
Περισσότερα