Παράθυρο για σύνταξη πριν από τα 62 έτη

Σύνταξη μεταξύ 58 και 62 ετών μπορούν ακόμη και σήμερα να “κλειδώσουν” χιλιάδες ασφαλισμένοι στο Δημόσιο, στα πρώην Ταμεία των ΔΕΚΟ και των τραπεζών, αλλά και στο ΙΚΑ, αξιοποιώντας μεταβατικές διατάξεις νόμων που προβλέπουν την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης. Όπως εκτιμούν οι ειδικοί, πρόκειται για περίπου 20.000 ασφαλισμένους που μπορούν έως το 2021 να βγουν στη σύνταξη σε ηλικία κάτω των 62 ετών.

Περισσότερα

Αρωγός και το Τ.Ε.Ε Δ. Ελλάδας στη προσπάθεια της επιτροπής παράκτιων μεσογειακών αγώνων

Συνάντηση με το προεδρείο της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας είχε η Επιτροπή Διεκδίκησης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019. Η συνάντηση έγινε το απόγευμα της Τρίτης 22 Αυγούστου στα γραφεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.
Περισσότερα

Γυναίκα: Θεαματική επάνοδος

             Η φούστα με πιέτες (ή αλλιώς pleated skirt) κάνει φέτος μια θεαματική επάνοδο και από τα… ξακουστά ’80’s έρχεται να γεμίσει την γκαρνταρόμπα σας! Ναι, είναι γεγονός: Οι φούστες με πιέτες ήρθαν για να μείνουν!

  • Published in Γυναίκα
Περισσότερα

Πέτρες στις τσέπες του-Απόψε με Παπαδημητρίου και Χρυσοστόμου

H παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του» με τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Χρυσοστόμου θα ανέβει σήμερα στις 21.30 στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας, στο πλαίσιο του 36ου Φεστιβάλ Πάτρας-Θεσμός Αρχαίου Δράματος. Μια «κωμικοτραγωδία» που εκτυλίσσεται στο Κέρι της Ιρλανδίας, όπου κινηματογραφείται μια χολυγουντιανή υπερπαραγωγή.

  • Published in Θέατρο
Περισσότερα

108 προσλήψεις στο Πολεμικό Ναυτικό

Από το Γενικό Επιτελείο Πολεμικού Ναυτικού προκηρύσσονται εκατόν οκτώ (108) προσλήψεις οπλιτών και εφέδρων, για ανακατάταξη ή επανακατάταξη, για βραχεία περίοδο δύο (2) ετών, με δυνατότητα παράτασης ενός (1) έτους, οι οποίες έχουν εγκριθεί για το έτος 2017.

Περισσότερα

Α.Π.Σ Πάτραι: Με Σιδέρη η προπόνηση των "πράσινων"

Την προπόνηση του Α.Π.Σ Πάτραι επισκέφθηκε το γνωστό μοντέλο με καταγωγή από την Πάτρα,που ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη Μαρία Σιδέρη, η οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις με στελέχη του ιστορικού συλλόγου.

Περισσότερα

ΕΠΣΑ: Ρυθμιστής ο Κρίνος-Αν δηλώσει συμμετοχή δεν υπάρχουν μπαράζ-Όλο το παρασκήνιο

Την τελευταία στιγμή, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα του Κρίνου και τη συμμετοχή της η όχι στη Β΄ΕΠΣΑ.

Περισσότερα