Ελλάδα κοινωνία

Του πέρασαν τις... δικές του χειροπέδες

Έκρυβαν και ευτράπελα οι προληπτικοί έλεγχοι που έκαναν οι άνδρες της Αστυνομίας την Κυριακή για να αποφευχθούν τυχόν εντάσεις και επεισόδια στο μνημόσυνο της Πηγάδας, στον Μελιγαλά Μεσσηνίας.

Περισσότερα

Hμέρα σχολικού αθλητισμού η 2α Οκτωβρίου

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενική Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του ΥΠ.Π.Ε.Θ. στο πλαίσιο των σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων εξέδωσε την Εγκύκλιο για την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, η οποία για το σχολικό έτος 2017-2018 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017.

Περισσότερα

Δήμοι: "Κάτω τα χέρια από τα αποθεματικά"- Απόφαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ

Να μην καταθέσουν τα χρήματα των Δήμων τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, αποφάσισε κατά την έκτακτη συνεδρίαση του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Προέδρου της Γ. Πατούλη. 

Περισσότερα

Μαζικές συλλήψεις στο Άργος για την παρεμπόδιση πλειστηριασμών

Στα άκρα οδηγείται η κοινωνική σύγκρουση για τους πλειστηριασμούς, με την κυβέρνηση να σκληραίνει τη στάση της εναντίον των κινημάτων, που αντιδρούν με διάφορους τρόπους στο κύμα εκποίησης σπιτιών, που ανήκουν ακόμα και σε κοινωνικά αδύναμους.

Περισσότερα

Οι μανάδες αγκαλιά με τις φωτογραφίες των θυμάτων της ασφάλτου - Συγκέντρωση στο Υπ. Δικαιοσύνης

Κρατώντας αγκαλιά τις φωτογραφίες των αγαπημένων τους, φορώντας μια λευκή πεταλούδα με το όνομα του νεκρού παιδιού τους στο στήθος και με τα πρόσωπα χαραγμένα από τον πόνο, ζήτησαν για ακόμη μια φορά «γρήγορη, πραγματική και αυστηρή απονομή Δικαιοσύνης».

Περισσότερα

Πλήρωσε τα νοίκια ενός χρόνου για μητέρα με τρία παιδιά που κινδύνευε με έξωση...

Σε μια σπουδαία ανθρωπιστική κίνηση, προχώρησε πρόσφατα μια κάτοικος της Ρόδου, αναλαμβάνοντας να πληρώσει τα ενοίκια για έναν ολόκληρο χρόνο (!) σε μια χωρισμένη ροδίτισσα, μητέρα τριών παιδιών η οποία κινδύνευε άμεσα με έξωση από το σπίτι όπου διέμενε.

Περισσότερα

Συνάντηση Κοντονή με μητέρες θυμάτων θανατηφόρων τροχαίων

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Υπουργός παρουσίασε τις υπό διαβούλευση νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης σχετικά με την αυστηροποίηση του πλέγματος διοικητικών κυρώσεων για τις περιπτώσεις πρόκλησης θανατηφόρου ατυχήματος από οδηγό υπό την επήρεια οινοπνεύματος, και δη ως προς την αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης για μακρό χρονικό διάστημα.

Περισσότερα