Αλλάζει ο καιρός-Έρχονται βροχές

Ο καιρός… αλλάζει. Μετά τις σποραδικές βροχές, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το απόγευμα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Περισσότερα

Σαν σήμερα(20/9): Ιστορικά γεγονότα που συγκλόνισαν την Ελλάδα και τον Κόσμο

Η Εκκλησία τιμά σήμερα των: Αγίου Ευσταθίου και της συνοδείας του, Θεοπίστης της συζύγου του, Αγάπιου και Θεόπιστου των παιδιών του, Αγίου Ιλαρίωνα, του νέου οσιομάρτυρα από την Κρήτη, Αγίων Υπατίου Επισκόπου και Ανδρέα Πρεσβυτέρου, των Ομολογητών, Αγίου Μελετίου Επισκόπου Κύπρου, Αγίου Ευσταθίου του Θεοφόρου από την Κρήτη, καθώς επίσης και τη Σύναξη  της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας στην Μεσσηνία.

Περισσότερα

Υπουργείο Εργασίας: Μείωση στο 13,39% της αδήλωτης εργασίας το 2016

«Με βάση τα επίσημα ετήσια στοιχεία του συστήματος "ΑΡΤΕΜΙΣ", η αδήλωτη εργασία στους κλάδους υψηλής παραβατικότητας εκτινάχθηκε το 2013 επί ΝΔ στο 31,61%, ως αποτέλεσμα της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων και της υποβάθμισης των ελεγκτικών μηχανισμών.

Περισσότερα

Διαμαρτυρία αντιεξουσιαστών έξω από το σπίτι του Κοντονή– Πέταξαν φυλλάδια

«Παρέμβαση» έξω από το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή έκαναν «αλληλέγγυοι» των κρατουμένων στις φυλακές της χώρας. 

Περισσότερα

Νέες τουρκικές προκλήσεις πάνω από το Αιγαίο

Σε 42 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν σήμερα τα αεροσκάφη της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας που μπήκαν στο FIR Αθηνών χωρίς να έχουν καταθέσει σχέδια πτήσης.

Περισσότερα