Καταγγελία εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου για παραλογές μετακινήσεις επικουρικού προσωπικού

Καταγγελία εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου για παραλογές μετακινήσεις επικουρικού προσωπικού

Ο Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου καταγγέλλει την διοίκηση της 6 ης ΥΠΕ για "τις παραλογές αποφάσεις μετακινήσεων επικουρικού προσωπικού προς τα γραφεία της 6ης ΥΠΕ αφήνοντας ακόμα περισσότερα δυσαναπλήρωτα κενά".

 

Σε έγγραφο του ο Σύλλογος Εργαζομένων προς την διοίκηση της 6 ης ΥΠΕ αφού υπενθυμίζει την κατάσταση στην οποίαέχει περιέλθει το νοσοκομείο λογω έλλειψης προσωπικού καθώς και το ότι ο όγκος δουλειάς έχει αυξηθεί γιατί η προσέλευση των πολιτών προς τις δημόσιες δομές υγείας έχει τριπλασιαστεί λογω οικονομικοκοινωνικης κρίσεως.

"Ζητάμε την άμεση ανάκληση τωνμετακινήσεων αυτών, αλλά και την περαιτέρω ενδυνάμωση του νοσοκομείου με διοικητικόκαι νοσηλευτικό προσωπικόΕπίσης διερωτόμαστε με ποια λογική η διοίκηση της 6 ης ΥΠΕ προβαίνει στις μετακινήσειςαυτές καθώς και τους δυο υπαλλήλους, που είναι οι μονοΙ που εχουν προληφθεί ωςεπικουρικό διοικητικό προσωπικό από το Νοσοκομείο Πύργου για να καλύψουν σοβαρέςλειτουργικές ανάγκες, μετακινεί και τους δυο προς τα γραφεια της. Μάλλον η διοίκηση τηςΥΠΕ ή πιστεύει ότι το νοσοκομείο του Πύργου δεν έχει ανάγκη επικουρικού διοικητικούπροσωπικού ή ενεργεί με ¨ ρουσφετολογικες¨ λογικέςΓια το Σύλλογο Εργαζομένων
Ο Πρόεδρος Ο ΓραμματέαςΜΑΧΑΙΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ"

back to top