Η Grimaldi Lines χορηγός στην Παναχαΐκή-Σημαντική συμφωνία που εξασφάλισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Κουνάβης

Η Grimaldi Lines χορηγός στην Παναχαΐκή-Σημαντική συμφωνία που εξασφάλισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Κουνάβης

Με «άρωμα Ιταλίας» η ΠΑΕ Παναχαϊκή, εξασφάλιζει μια σημαντική χορηγία, μετά από ενέργειες του αντιπροέδρου της, Αντώνη Κουνάβη. 

 

Ο Ομιλος Γκριμάλντι, ο «ναυτιλιακός κολοσσός» συμφώνησε να προχωρήσει σε χορηγία προς την Παναχαϊκή, προκειμένου το λογότυπου του ομίλου να «φιλοξενηθεί» στην πίσω πλευρά της φανέλλας του ιστορικού σωματείου, που φέτος επανέρχεται στη Β’  Εθνική.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές και αναμένεται να έχει ορίζοντα τριών ετών και απομένουν μόνο οι υπογραφές για να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές ποδοσφαιρικές εταιρείες, που συμμετέχουν στα εθνικά πρωταθλήματα, η κίνηση του Ομίλου Γκριμάλντι, αποτελεί ανάσα για την «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ και ανοίγει το δρόμο για ανάλογες κινήσεις από άλλους ομίλους.

Ο κ. Κουνάβης, που είναι ο κεντρικός πράκτορας του Ομίλου στην Πάτρα, ανέλυσε σε υψηλόβαθμα στελέχη  τη φιλοσοφία της νέας Παναχαϊκής, τους στόχους της και τη στρατηγική της και κατάφερε να συνάψει τη σημαντική αυτή συμφωνία, που εκτός της οικονομικής ενίσχυσης, προσθέτει και εμπορικό «πρεστίζ» στην ΠΑΕ.

back to top