Πάτρα κοινωνία

Δεν ξεχνούν τον Ανδρέα, τη Ρεγγίνα και την Γεωργιάννα-Αύριο η επιμνημόσυνη δέηση

Δύο χρόνια συμπληρώνονται αύριο από την ανείπωτη τραγωδία με θύματα τρία νέα παιδιά, τον Ανδρέα Αλέξη, την Ρεγγίνα Ζαμπάντη και την Γεωργιάννα Μουραφέτη,, που σημειώθηκε στο μόλο της Αγίου Νικολάου.

Περισσότερα

Σε λειτουργία ο Βιολογικός από τον Οκτώβριο- Ένα έργο πνοής για τα Καλάβρυτα

Σε ένα μήνα ξεκινά η δοκιμαστική λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού Καλαβρύτων, ωστόσο, ο Δήμος Καλαβρύτων καλεί άμεσα στους ιδιοκτήτες των ακινήτων, να προβούν στην κατασκευή των εσωτερικών συνδέσεών τους, από τον κεντρικό σωλήνα (απόληξη) της αποχέτευσής τους, μέχρι το εξωτερικό φρεάτιο, στο δρόμο.

Περισσότερα

Πάτρα:Έγραψαν με σπρέι έξω από την οικία του Κ. Παλαμά

Κανένα σεβασμό, προς ένα από τα σημαντικότερα και με βαριά ιστορία κτίρια της Πάτρας, δεν έδειξαν βάνδαλοι, οι οποίοι έγραψαν με σπρέι, έξω από το σπίτι του Κωστή Παλαμά.

Περισσότερα

«Εφυγε» μια αξιαγάπητη νηπιαγωγός-Κηδεύεται σήμερα η Νίκη Ανωγιάτη, σύζυγος του μέλους του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ Νίκου Κατσικαρέλη

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία ο πρόωρος χαμός της συνταξιούχου εκπαιδευτικού, Νίκης Ανωγιάτη - Κατσικαρέλη, η οποία "έφυγε" σε ηλικία 56 ετών.

Περισσότερα

Πατρών-Πύργου: Ούτε νέα χάραξη, ούτε νέος δρόμος στη ΒΙΠΕ, ούτε σύνδεση με το αεροδρόμιο

Στα 73 εκατομμύρια ευρώ θα ανέρχεται το κόστος της 8ης και τελευταίας εργολαβίας του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου, όπως έγραψε χθες το ypodomes.com, γεγονός που μάλλον σημαίνει ότι μπαίνει οριστική «ταφόπλακα» στο θέμα αλλαγής της χάραξης του συγκεκριμένου τμήματος, όπως ζητούσαν οι φορείς της περιοχής.

Περισσότερα

Αποκλεισμός και κατάληψη-Δυναμική κινητοποίηση στον Καστελλόκαμπο κατά των τειχών του τρένου

Νέα δυναμική κινητοποίηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι κάτοικοι και φορείς των περιοχών που κινδυνεύουν με διχοτόμηση μετά την κατασκευή της νέας σιδηροδρομικής γραμμής, εξαιτίας της άρνησης της Πολιτείας να προχωρήσει σε υπογειοποίηση.

Περισσότερα