Πάτρα πολιτική

Έδωσε με σαφήνεια το στίγμα-Στην Θεσσαλονίκη η Αθηνά Τραχήλη για την ομιλία Μητσοτάκη

Στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει την φετινή ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Αθηνά Τραχήλη.

Περισσότερα

Η Κίνηση Πολιτών Αχαΐας υπέρ της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τον ενιαίο φορέα της κεντροαριστεράς

Ανακοίνωση με την οποία τάσσεται υπέρ της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τον ενιαίο φορέα της κεντροαριστεράς, εξέδωσε η Κίνηση Πολιτών Αχαΐας.

Περισσότερα

Προτάσεις από τη ΝΟΔΕ για την πυρόπληκτη Δυτ. Αχαΐα

Πολυμελές κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ,μετά και από προσωπικό ενδιαφέρον και προτροπή του Γραμ.της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη επισκέφθηκε τα πυρόπληκτα χωριά της Δυτικής Αχαϊας,υπό τον πρόεδρό της Ανδρέα Μαζαράκη.

Περισσότερα

Ερώτηση στη Βουλή για τον "Αγ. Ανδρέα" θα καταθέσει ο Θ. Παπαθεοδώρου

Με αφορμή την συνάντηση-συζήτηση των φορέων που πραγματοποιήθηκε σήμερα 18.9.17 στο Γ.Ν Πατρών «ο Άγιος Ανδρέας» έπειτα από την πρόσκληση του Σωματείου Εργαζομένων «ο Ιπποκράτης», ο βουλευτής Αχαΐας και υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη Θεόδωρος Παπαθεοδώρου εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι άμεσα θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για τα προβλήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Περισσότερα

Πρώτη η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προδημοσιεύει πρόσκληση επιχειρηματικότητας ΕΣΠΑ 2014-2020

Πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι ο πρώτος φορέας Αυτοδιοίκησης που προχωρά σε προδημοσίευση πρόσκλησης επιχειρηματικότητας για το ΕΣΠΑ 2014-2020 , δημιουργώντας παράλληλα στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας μια νέα ενότητα, «οδηγός επιχειρηματικότητας», για την εξωστρέφεια και διεθνοποίηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Περισσότερα

Στα γραφεία της «Γ» ο Π. Σκούτας

Τα γραφεία της «Γνώμης» επισκέφθηκε χθες ο διευθυντής του γραφείου του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππά, Παναγιώτης Σκούτας, ο οποίος ως γνωστόν είναι από την Πάτρα την οποία και επισκέπτεται συχνά.

Περισσότερα

Κουτσούμπας: "Πυρηνικά από το Ιντσιρλίκ θα πάνε στον Άραξο"!

Το ενδεχόμενο μεταφοράς πυρηνικών κεφαλών από το Ινστιρλίκ της Τουρκίας στον Άραξο έθεσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής στα πλαίσια της ΔΕΘ!

Περισσότερα

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΛΠΑ είχε η Επιτροπή Διεκδίκησης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠΑ Νίκο Κοντοέ, είχε σήμερα το πρωί η Επιτροπή Διεκδίκησης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019.

Περισσότερα

27 εκατ. ευρώ θα δοθούν άμεσα στις Περιφέρειες σύμφωνα με τον Π. Σκουρλέτη

H οικονομική «ασφυξία» των Περιφερειών βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης με τους Περιφέρειάρχες της χώρας, ενώ παράλληλα υπήρξε συζήτηση και για τις κυοφορούμενες αλλαγές στον «Καλλικράτη».

Περισσότερα