Θέατρο

Ψάχνοντας την «Ειρήνη»-Απόψε στο Αρχαίο Ωδείο η πρεμιέρα του 36ου Φεστιβάλ Πάτρας με την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου

Η «Ειρήνη» του Αριστοφάνη με τον Τζίμη Πανούση του Εθνικού Θεάτρου ανεβαίνει σήμερα το βράδυ στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας, στην πρεμιέρα του 36ου Φεστιβάλ- Θεσμός Αρχαίου Δράματος.

  • Published in Θέατρο
Περισσότερα

Η Ειρήνη του Αριστοφάνη αύριο στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας

Η «Ειρήνη» του Αριστοφάνη με τον Τζίμη Πανούση του Εθνικού Θεάτρου ανεβαίνει αύριο το βράδυ στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας, στην πρεμιέρα του 36ου Φεστιβάλ- Θεσμός Αρχαίου Δράματος.

  • Published in Θέατρο
Περισσότερα

Η «Ειρήνη» στην Πάτρα-Η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου με τον Τζ. Πανούση στην πρεμιέρα του 36ου Φεστιβάλ

Η «Ειρήνη» του Αριστοφάνη με τον Τζίμη Πανούση του Εθνικού Θεάτρου ανεβαίνει αύριο βράδυ στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας, στην πρεμιέρα του 36ου Φεστιβάλ- Θεσμός Αρχαίου Δράματος.

  • Published in Θέατρο
Περισσότερα

Η "Ελίζα" της Ξ. Καλογεροπούλου στην Παιδική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας

Με την Ελίζα της Ξένιας Καλογεροπούλου, το αγαπημένο έργο των παιδικών μας χρόνων, ξεκινά την χειμερινή του περίοδο το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας.

  • Published in Θέατρο
Περισσότερα

«Για μία Γκόλφω»- Η παράσταση χοροθεάτρου στη σκηνή του Επίκεντρο+ στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου

 

Το Επίκεντρο+ και το Έαρ art studio επαναλαμβάνουν το χοροθέατρο «Για μία Γκόλφω» του Σπυρίδωνος Περεσιάδη μετά τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης στο ανοιχτό θέατρο Κρήνης το καλοκαίρι για αυτούς που δεν κατάφεραν να την απολαύσουν. Η παράσταση θα παιχτεί την Κυριακή 3 και τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 9:30 μ.μ. στο Επίκεντρο+.

  • Published in Θέατρο
Περισσότερα

Σε μία αποθήκη στεγάστηκε προσωρινά το αρχείο του Φεστιβάλ Πάτρας

Σε μία αποθήκη που παραχώρησε προσωρινά η εταιρεία Dur και ο Θεόδωρος Δούρος βρήκε στέγη το αρχείο του Φεστιβάλ Πάτρας και του Οργανισμού Καλλιτεχνικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων. 

  • Published in Θέατρο
Περισσότερα

Πέτρες στις τσέπες του-Απόψε με Παπαδημητρίου και Χρυσοστόμου

H παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του» με τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Χρυσοστόμου θα ανέβει σήμερα στις 21.30 στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας, στο πλαίσιο του 36ου Φεστιβάλ Πάτρας-Θεσμός Αρχαίου Δράματος. Μια «κωμικοτραγωδία» που εκτυλίσσεται στο Κέρι της Ιρλανδίας, όπου κινηματογραφείται μια χολυγουντιανή υπερπαραγωγή.

  • Published in Θέατρο
Περισσότερα

"Πέτρες στις τσέπες του" στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας

Το 36ο Φεστιβάλ Πάτρας-Θεσμός Αρχαίου Δράματος του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που ξεκίνησε ιδιαίτερα δυναμικά με τις παραστάσεις «Αλέξης Ζορμπάς» και «Λυσιστράτη» επιστρέφει την Τετάρτη 23/8 στις 21.30 στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο με την επιτυχημένη παράσταση από το θέατρο του Νέου Κόσμου της Αθήνας «Πέτρες στις τσέπες του».

  • Published in Θέατρο
Περισσότερα

Πέτρες στις τσέπες του-Την Τετάρτη 23/8 στο Ρωμαϊκό Ωδείο από το 36ο Φεστιβάλ Πάτρας

Με την παράσταση του Θεάτρου του Νέου Κόσμου «Πέτρες στις τσέπες του» συνεχίζεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 36ου Φεστιβάλ Πάτρας 2017, που διοργανώνει ο Οργανισμός Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, υπό την αιγίδα και τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας και με τη χορηγία της εταιρείας DUR.

  • Published in Θέατρο
Περισσότερα