Γυναίκα

Γυναίκα: Οι μπότες του φετινού χειμώνα

Μπορεί λοιπόν σε γενικές γραμμές να σας ενδιαφέρει το ποια γυναικεία παπούτσια είναι στη μόδα για τον χειμώνα 2018, αλλά ως γνωστόν, οι μπότες είναι εκείνες που θα κλέψουν την παράσταση, όπως και κάθε χρονιά άλλωστε. Ποια είναι όμως τα στιλ στις μπότες που έχουν ξεχωρίσει για το 2018 και θα κάνουν θραύση;

  • Published in Γυναίκα
Περισσότερα

Κιρσοί και εγκυμοσύνη- Τι να κάνετε

Για τις περισσότερες γυναίκες η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος προετοιμασίας για την άφιξη του παιδιού-ειδικά εάν είναι το πρώτο- είναι όμως και μια περίοδος μεγαλων αλλαγών στο σώμα τους.

  • Published in Γυναίκα
Περισσότερα

Γυναικολογικός έλεγχος μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

Μετά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, με τη χαλάρωση, το κολύμπι σε θάλασσα ή πισίνα, τα βρεγμένα μαγιό και τις ξαπλώστρες που κανείς δεν γνωρίζει κάθε πότε απολυμαίνονται, πολλές γυναίκες παραπονιούνται για διάφορα ενοχλήματα όπως υπερέκκριση κολπικών υγρών, δυσκολία στην ούρηση, αλλά και πόνους που ενδεχόμενα «κρύβουν» μολύνσεις.

  • Published in Γυναίκα
Περισσότερα

Γυναίκα:Τα φθινοπωρινά καλοκαιρινά σας

Διανύοντας ήδη τις πρώτες ημέρες του φετινού φθινοπώρου, βροχές και δροσερό αεράκι έκαναν την εμφάνισή τους σηματοδοτώντας τη στιγμή που αρχίζουν καλοκαιρινά και φθινοπωρινά ρούχα να μπερδεύονται γλυκά και να μην ξέρετε τι να φορέσετε.

  • Published in Γυναίκα
Περισσότερα