Μέρκελ για Τραμπ: Δείξτε τον προσήκοντα σεβασμό, είναι πρόεδρος των ΗΠΑ

H καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα ότι πρέπει να επιδεικνύεται ο προσήκων σεβασμός προς το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ κι ακόμα κι αν η ίδια έχει διαφορετική άποψη με εκείνον σε πολλά θέματα πολιτικής.

Περισσότερα

Πανικός με διατροφικό σκάνδαλο- Κίνδυνος για μόλυνση χιλιάδων Βρετανών από ηπατίτιδα Ε

Κινδυνεύουν όσοι κατανάλωσαν λουκάνικα και συσκευασμένες φέτες ζαμπόν από συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ - Την έρευνα διενήργησε ο οργανισμός Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας - Ο ιός της ηπατίτιδας Ε μπορεί να προκαλέσει κίρρωση του ήπατος και νευρολογικές βλάβες.

Περισσότερα

Σκόπια – Βελιγράδι: Ρίχνουν τους τόνους της αντιπαράθεσης με κοινό ανακοινωθέν

Με ένα κοινό ανακοινωθέν πέντε σημείων στο οποίο, ωστόσο, δεν δίδονται απαντήσεις γύρω από τα αίτια που οδήγησαν το Βελιγράδι στην ανάκληση της διπλωματικής αποστολής του στα Σκόπια, ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάντερ Βουτσιτς και ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, επιχείρησαν σήμερα να ρίξουν τους τόνους στην ένταση που προκλήθηκε στις σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών.

Περισσότερα

Επίθεση στη Βαρκελώνη: Ζώνη με εκρηκτικά στο σπίτι της πόλης Αλκανάρ

Νέα δεδομένα που αφορούν την αιματηρή επίθεση του τζιχαντιστικού δικτύου στη Βαρκελώνη και στην πόλη Καμπρίλς προέκυψαν από την έρευνα της αστυνομίας. Οι μαροκινής καταγωγής τρομοκράτες όχι μόνο διέθεταν ζώνες με ενεργά εκρηκτικά, αλλά μία από αυτές εντοπίστηκε στο σπίτι της πόλης Αλκανάρ, στο οποίο είχαν αποθηκευτεί οι 120 μπουκάλες βουτανίου και το οποίο γκρεμίστηκε μετά από έκρηξη.

Περισσότερα

Νέος σαουδαραβικός βομβαρδισμός στην Υεμένη με πάνω από 41 νεκρούς- ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Τουλάχιστον 41 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα από αεροπορικό βομβαρδισμό που έπληξε ένα ξενοδοχείο βορείως της πρωτεύουσας της Υεμένης Σαναά, σύμφωνα με το ένοπλο κίνημα των Χούτι.

Περισσότερα