Οικονομία τοπικά νέα

Πάτρα: Τί απαντά ο Αθ. Κούστας στις δηλώσεις Κρίκη -"Τα βέλη εναντίον μου έχουν άλλο στόχο, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου..."

Ο πρώην ειδικός σύμβουλος του Επιμελητηρίου Αχαϊας Αθανάσιος Κούστας εξέδωσε ανακοίνωση απαντώντας στα βέλη που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα, βέλη που είχαν στόχο τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου και συγκεκριμένα τον πρόεδρο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ενώ απαντά και για τον μισθό του που έγινε σημείο αναφοράς από τον επικεφαλής της παράταξης "Επιμελητήριο για Ολους" Παναγιώτη Κρίκη.

Περισσότερα

Ποια νέα μέτρα έρχονται από 01/01/2018

Οπως ήδη έχει συμφωνηθεί από την  ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, οι στόχοι για την αύξηση των εσόδων από την άμεση και την έμμεση φορολογία θα επιδιωχθεί να επιτευχθούν με την εφαρμογή, από την 1η-1-2018, των ακόλουθων φοροεισπρακτικών μέτρων (τα οποία έχουν συμφωνηθεί μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών και περιγράφονται αναλυτικά στο αναθεωρημένο Μνημόνιο ΙΙΙ):
Περισσότερα

Εντυπωσίασε η συμμετοχή του Achaiavalues στην Κολωνία

Στο πλαίσιο των δράσεων δικτύωσης που στοχεύουν στην εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή του Achaiavalues του γραφείου εξαγωγών της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην φετινή διεθνή έκθεση της Anuga που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας στις 7-11 Οκτωβρίου.

Περισσότερα

Επιμελητήριο Αχαΐας: Προχωρά η διαδικασία για τις εκλογές

Η εκλογική Διαδικασία στο Επιμελητήριο Αχαΐας προχωρά όπως προβλέπεται. Δημοσιεύθηκε η ανακοίνωση προκήρυξης των Επιμελητηριακών Εκλογών του 2017 και περιλαμβάνει τις ημερομηνίες - προθεσμίες (λήξη ταμειακής ενημερότητας, αναρτήσεις εκλογικών καταλόγων, κατάθεση υποψηφιοτήτων, ενστάσεις) καθώς και περιληπτικές οδηγίες για τις διάφορες εκλογικές φάσεις και την ψηφοφορία.

Περισσότερα

15 ακόμη νέα ονόματα υποψηφίων δόθηκαν στη δημοσιότητα από το «Επιμελητήριο για Όλους»

«Νέα, ηχηρά ονόματα με αξιοπρόσεκτη επιχειρηματική, επαγγελματική και κοινωνική αναφορά πλαισιώνουν τον συνδυασμό «Επιμελητήριο για όλους» και το ασφαλές συμπέρασμα που προκύπτει, είναι ότι κατοχυρώνεται η δυναμική της καινούργιας παράταξης και προφανής στόχος της είναι η νίκη στις εκλογές του Δεκεμβρίου.

Περισσότερα

«Μεταλυκειακό έτος – τάξη μαθητείας»

Το «Μεταλυκειακό έτος – τάξη μαθητείας» που συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ και το ελληνικόδημόσιο στο πλαίσιο του ΕΣΠΣ 2014-2020, δίνει τη δυνατότητα στις ιδιωτικές επιχειρήσεις νααπασχολήσουν εξειδικευμένο προσωπικό, αρκεί να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους στοπρόγραμμα.

Περισσότερα

Στην υπηρεσία των πολλών

H εκλεγμένη σύμβουλος του Επιμελητηρίου Μαρία Φιλοπούλου, κατά την διάρκεια συνέντευξης της στον Παναγιώτη Ρηγόπουλο στον ΑΝΤ1 Πάτρας, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της μετην παράταξη «Επιμελητήριο για όλους».

Περισσότερα

ΕΤΕ: Κίνδυνος κατάρρευσης του επικουρικού ταμείου - Συγκέντρωση στην Αχαΐα την ερχόμενη Παρασκευή

Σε 24άωρη απεργία προχώρησαν σήμερα Παρασκευή 13 Οκτωβρίου οι εργαζόμενοι στην απόφαση της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας να σταματήσει άμεσα, από τον τρέχοντα μήνα, τη χρηματοδότηση του Ταμείου της Επικουρικής Ασφάλισης (ΛΕΠΕΤΕ).

Περισσότερα

Έκθεση για τον Ξεν. Ζολώτα εγκαινιάζεται στο κατάστημα της ΤτΕ στην Πάτρα

Η Τράπεζα της Ελλάδος παρουσιάζει στο κατάστημα Πάτρας την έκθεση με τίτλο «Ο καθηγητής και η Τράπεζα της Ελλάδος» για τη ζωή και το έργο του Ξενοφώντος Ζολώτα.

Περισσότερα