Πάτρα κοινωνία

6η Πανελλήνια Ημερίδα Μαθησιακών Δυσκολιών

Λόγω των χαλεπών καιρών που ζούμε κοινωνικά και οικονομικά και δεδομένης της επιτακτικής ανάγκης του κόσμου για ενημέρωση, το Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο – Ινστιτούτο ΙΡΛΕΝ Ελλάδας αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την διοργάνωση της 6ης Πανελλήνιας Ημερίδας Μαθησιακών Διαταραχών με τίτλο «Κάτω από την επιφάνεια των μαθησιακών διαταραχών» αφιλοκερδώς.

Περισσότερα

Πάτρα: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην Θερμοπυλών (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

 

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας 2ου ορόφου στην οδό Θερμοπυλών.

Στο σημέιο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 2 οχήματα και 5 άνδρες οι οποίοι ευτυχώς πρόλαβαν την φωτιά η οποία προκλήθηκε από το μάτι της κουζίνας.

Στο σημέιο επικράτησε αναστάτωση που έληξε όμως γρήγορα με την παρέμβαση της Π.Υ.

Περισσότερα

"Μυστήριο" καλύπτει τις συνθήκες τραυματισμού του 50χρονου εργάτη στην Ξερόλακκα

"Μυστήριο" εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες πρόκλησης του ατυχήματος που στοίχισε σ' έναν 50χρονο εργάτη καθαριότητας του Δήμου Πατρέων την παλάμη του αριστερού του χεριού.

Περισσότερα

Θεία λειτουργία για τα παιδιά της "Φλόγας" την Κυριακή στην Ι.Μ. Μπάλλα

Το Παράρτημα  Πάτρας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με  Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», προσκαλεί όλους τους φίλους, συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους του σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα ζωής για τα παιδιά που πάσχουν  από καρκίνο να συμμετάσχουν στη Θεία Λειτουργία που τελεί  υπέρ υγείας  των  παιδιών.

Περισσότερα

Πάτρα: ΣΟΚ -Σοβαρό εργατικό ατύχημα στην Ξερόλακκα-Ακρωτηριάστηκε δημοτικός υπάλληλος κατά τη μεταφορά κατασχεμένων υλικών που φυλάσσονταν στα δικαστήρια

Ένα πολύ σοβαρό εργατικό ατύχημα, έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης, κατά τη διάρκεια μεταφοράς σ'ακων με κατασχεμμένα είδη (πειστήρια σε διάφορες υποθέσεις) από τα δικαστήρια στην περιοχή της Ξερόλακκας.

Περισσότερα