Connect with us

Events

Σπουδαία διάκριση για την Πάτρα: Η Ράνια Καταβούτα στο κόκκινο χαλί της “Ασημένιας Μανόλιας”

Published

on

ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΧΡ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στη Σαγκάη η τελετή των βραβείων “Ασημένια Μανόλια”, τα οποία απονέμονται σε αλλοδαπούς κατοίκους της πόλης που συμβάλλουν με το έργο τους -σε διαφόρους τομείς- στην κινεζική ανάπτυξη και στην καλλιέργεια των σχέσεων μεταξύ της Κίνας και της χώρας τους.


Μία εκ των βραβευθέντων ήταν και η φιλόλογος, απόφοιτος του Τμήματος Φιλολογίας Πατρών, Ράνια Καταβούτα, όπως είχαν προαναγγείλει η “Γνώμη” και το gnomip.gr ήδη από τις 23 Αυγούστου, η οποία διδάσκει ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Διεθνών Σπουδών της Σαγκάης.


“Ήταν μια εξαιρετικά συγκινητική στιγμή, όταν παρέλαβα το βραβείο, μια μικρή αναγνώριση της τρίχρονης προσπάθειάς μου εδώ” δήλωσε αποκλειστικά στο gnomip.gr η κ. Καταβούτα, η οποία εκίνησε από την Πάτρα και κατάφερε να βρεθεί στο κόκκινο χαλί της “Ασημένιας Μανόλιας”. Στην τελετή παραβρέθηκε και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Σαγκάη, Βασίλης Ξηρός, ενώ στους βραβευθέντες πέρα από το μετάλλιο και το δίπλωμα της “Ασημένιας Μανόλιας” μοιράστηκε και μια μπουτονιέρα από ευωδιαστή ορχιδέα.

Η βραβευθείσα Ράνια Καταβούτα με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Σαγκάη, Βασίλη Ξηρό

Ροή ειδήσεων

Advertisement