Connect with us

Lifestyle

Καίτη Γαρμπή: Η απόλυτη ανατροπή-Τι συνέβη καλοκαιριάτικα

Published

on

Φέτος η Καίτη Γαρμπή συμπληρώνει 30 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία και η αειθαλής καλλιτέχνιδα είναι όλο εκπλήξεις! Μία από αυτές ανακάλυψε και το gnomip.gr και σας την παρουσιάζει.
Στα Mad VMA στην Ελληνίδα σταρ απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την 30χρονη πορεία της στα μουσικά δρώμενα. Ως γνωστόν, η Καίτη Γαρμπή έχει κυκλοφορήσει συνολικά 25 CD, έχει συνεργαστεί με δεκάδες συνθέτες και στιχουργούς και είναι από τους λίγους καλλιτέχνες με καθαρά το δικό της στυλ, εξού και έχει χαρακτηριστεί από τα media ως “αυθεντική σταρ”.

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ CHARTS

Την 26η βδομάδα του 2019, δηλ. στα τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου, η τραγουδίστρια φιγουράρει στα επίσημα charts της IFPI με δύο άλμπουμ της. Ειδικότερα, στη θέση 19 βρίσκεται το διπλό best of cd της με τίτλο “Από Καρδιάς” που κυκλοφόρησε το 2013 και στο οποίο περιλαμβάνονται αρκετές από τις αξέχαστες επιτυχίες της, όπως “Μη με συγκρίνεις”, “Χαμένα”, “Εσένα μόνο”, “Δώρο Θεού”, “Θα μελαγχολήσω”, “Πώς αλλάζει ο καιρός”, “Πες το μ’ ένα φιλί”, “Ιεροσυλία”, “Βιάστηκα”, “Έχω στα μάτια ουρανό”, “Ξυπόλυτη χορεύω” κ.ά. σε ένα σύνολο 38 τραγουδιών.
Το αξιοπερίεργο όμως είναι το άλμπουμ της που καταλαμβάνει τη θέση 5 εν μέσω θέρους! Πρόκειται για το CD “Χριστούγεννα με την Καίτη” που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1998. Ποιος δεν θυμάται το θρυλικό “Τούλι για τον Χριστούλη” και το “Ρούντολφ το ελαφάκι”; Πρόκειται για έναν κλασικό πια δίσκο που την περίοδο των χριστουγεννιάτικων γιορτών ακούγεται σε πολλά εμπορικά κέντρα και όχι μόνο. Το συγκεκριμένο άλμπουμ έχει ξεχωριστή θέση στην 30χρονη δισκογραφική πορεία της τραγουδίστριας και είναι το μόνο αμιγώς χριστουγεννιάτικο CD που έχει λάβει χρυσή διάκριση στην Ελλάδα ξεπερνώντας δηλαδή τις 25.000 πωλήσεις. Το να έχει όμως τέτοια επιτυχία καλοκαιριάτικα είναι πράγματι απροσδόκητο και ανατρεπτικό!

“Αυτό το Πάρτυ που Θέλω”

Φέτος το καλοκαίρι η Καίτη Γαρμπή γιορτάζει τα 30 της χρόνια με επετειακές συναυλίες-εμφανίσεις που έχουν τίτλο “Αυτό το Πάρτυ που Θέλω”. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο τίτλος αποτελεί παράφραση στίχων της τεράστιας επιτυχίας της “Το κάτι” (“αυτό το κάτι που θέλω”). Πρόσφατα η αγαπημένη ερμηνεύτρια φιλοξενήθηκε στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου 2019, όπου και πραγματοποίησε μία άκρως επιτυχημένη συναυλία στην οποία κυριολεκτικά επικράτησε το αδιαχώρητο! Σε αυτή τη μοναδική ξεχωριστή βραδιά η ταλαντούχα και μοναδική Καιτούλα τραγούδησε όχι μόνο δικές της επιτυχίες, αλλά αφιέρωσε κι ένα μέρος του προγράμματος στον συνθέτη Γιώργο Ζαμπέτα, στα τραγούδια του οποίου δείχνει να έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, ο νέος δίσκος της τραγουδίστριας θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την PANIK PLATIΝUM και θα φέρει εξολοκλήρου την υπογραφή του συνθέτη των επιτυχιών Φοίβου, με τον οποίο άλλωστε την περίοδο της συνεργασίας τους (1993-2000) μάς είχαν χαρίσει αξέχαστες επιτυχίες! Σύμφωνα μάλιστα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο νέος δίσκος του αχτύπητου καλλιτεχνικού διδύμου θα περιλαμβάνει δέκα τραγούδια, τα πέντε εκ των οποίων θα είναι νέα, ενώ τα άλλα πέντε θα είναι επανεκτελέσεις παλιότερων τραγουδιών τους που αυτή τη φορά θα ερμηνεύει η Καίτη σε ντουέτο με άλλους καλλιτέχνες. Είναι γνωστό άλλωστε πως η Γαρμπή είναι η μόνη καλλιτέχνιδα στη χώρα που έχει περισσότερα από 30 ντουέτα στη δισκογραφία και με αυτά τα νέα που θα μοιραστεί με άλλους συναδέλφους της στο νέο της CD θα πλησιάζει τα 40 ντουέτα πια, άλλο ένα μοναδικό ρεκόρ δηλαδή! Την εκ νέου συνεργασία της με τον Φοίβο 19 χρόνια μετά (υπενθυμίζεται πως η τελευταία τους κοινή δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2000) εγκαινίασε η ξεσηκωτική ρούμπα “Ήλιος δεν βγαίνει, αν δεν πεις καλημέρα” που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2019. Το τραγούδι αυτό επάξια κατέκτησε μία θέση στη δεκάδα του ραδιοφωνικού airplay, ενώ στο youtube πλησιάζει τα 1.500.000 views!
Σ.Α.

Ροή ειδήσεων

Advertisement