Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Events

Η Καίτη Γαρμπή γίνεται… 30 και το γιορτάζει με ένα σούπερ πάρτυ!

Δημοσιεύθηκε

στις

Φέτος η Καίτη Γαρμπή συμπληρώνει 30 χρόνια στη δισκογραφία και το gnomip.gr σπεύδει να σας ενημερώσει για τις εκπλήξεις που ετοιμάζει η Ελληνίδα σταρ. Ο πρώτος της προσωπικός δίσκος με τίτλο “Πρόβα” κυκλοφόρησε το 1989 κι έκτοτε ακολούθησε για την τραγουδίστρια μία εκτοξευτική πορεία, η οποία επισφραγίστηκε με αμέτρητες επιτυχίες.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
Ως γνωστόν η “αυθεντική σταρ”, όπως συνηθίζεται να την αποκαλούν στα ΜΜΕ, έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα 25 CD. Ενδεικτικά μερικές μόνο από τις διαχρονικές της μεγάλες επιτυχίες είναι τα εξής τραγούδια: “Χαμένα”, “Θα μελαγχολήσω”, ” Ανεμοδαρμένα ύψη”, “Δώρο Θεού”, “Βιάστηκα”, “Ξυπόλυτη χορεύω”, “Καινούργια εγώ”, “Του φεγγαριού αναπνοές”, “Έχω στα μάτια ουρανό”, “Πες το μ’ ένα φιλί, “Ναι, υπάρχω εγώ”, “Ιεροσυλία”, “Το κάτι”, “Μη με συγκρίνεις”, “Εσένα μόνο”, “Περασμένα ξεχασμένα”, “Καταπλητικό!”, “Άντε γεια” κ.ά.

“ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΘΕΛΩ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Φέτος το καλοκαίρι η Καίτη Γαρμπή γιορτάζει τα 30 της χρόνια με επετειακές συναυλίες-εμφανίσεις που έχουν τίτλο “Αυτό το Πάρτυ που Θέλω”. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο τίτλος αποτελεί παράφραση στίχων της τεράστιας επιτυχίας της “Το κάτι” (“Αυτό το κάτι που θέλω”). Ενδεικτικά, ξεχώρισε σαφώς η εμφάνισή της στις αρχές Μαΐου στην αχαϊκή πρωτεύουσα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου είχε στο πλευρό της τους Πατρινούς Alcatrash, με τους οποίους μάλιστα στα MAD VMA 2019 διασκεύασαν τη διαχρονική της επιτυχία “Θα μελαγχολήσω” σε ένα ντουέτο που ξεπέρασε ήδη το 1.000.000 views στο youtube. Επιπλέον, η αγαπημένη ερμηνεύτρια φιλοξενήθηκε στις αρχές Ιουλίου στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου 2019, όπου και πραγματοποίησε μία άκρως επιτυχημένη συναυλία στην οποία κυριολεκτικά επικράτησε το αδιαχώρητο!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΙΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!
Τραγουδώντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες της και έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους καλλιτέχνες, η Καίτη Γαρμπή γιορτάζει τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία με μία μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας, τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019, στις 21:00. Η «ντίβα της καρδιάς μας», με τα δεκάδες επιτυχημένα διαχρονικά τραγούδια, τη χαρακτηριστική ερμηνεία και τη λαμπερη σκηνική παρουσία, θα σβήσει τα κεράκια της δισκογραφικής της τούρτας σε μία συναρπαστική βραδιά! «Let’s Celebrate With Friends» μας λέει και καλεί στο stage τους διάσημους αγαπημένους φίλους της καλλιτέχνες, με τους οποίους έχει συνεργαστεί δισκογραφικά, αλλά και σε live εμφανίσεις.

ΤΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ
Το “παρών” στην επετειακή αυτή συναυλία στο Κατράκειο θα δώσουν (αλφαβητικά) οι εξής καλλιτέχνες:
-Γιώργος Παπαδόπουλος (έχει γράψει κάποια από τα τραγούδια που συμπεριλήφθηκαν στον πλατινένιο δίσκο της Καίτης “Περίεργες μέρες” [2013], ενώ μαζί ερμήνευσαν και το ντουέτο “Δείξε μου”).
-Αντώνης Ρέμος (ως πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης μοιράστηκε το 1997 με την ήδη φίρμα Καίτη Γαρμπή το διαχρονικό πλέον τραγούδι “Ασυμφωνία χαρακτήρων”).
-Γιώργος Σαμπάνης (έχει γράψει για την τραγουδίστρια κάποια τραγούδια μεταξύ των οποίων τη μεγάλη επιτυχία “Ανεμοδαρμένα ύψη” και το επιτυχημένο “Αύριο”).
-Διονύσης Σχοινάς (πέρα από σύζυγος της Καίτης, έχει συνεργαστεί μαζί της και δισκογραφικά στα ντουέτα “Ζήσαμε” και “Μείναμε μόνοι”).
-Κώστας Τουρνάς (έχει γράψει για την τραγουδίστρια τα τραγούδια που κυριολεκτικά τη στερέωσαν στο μουσικό πεντάγραμμο και την έκαναν φίρμα δηλαδή το “Μη με συγκρίνεις” και το “Ξυπόλυτη χορεύω” [1994], ενώ μαζί ερμήνευσαν και την αισθαντική μπαλάντα “Στιγμές”).
-Ελένη Φουρέιρα (έχει συνεργαστεί με τη Γαρμπή σε θεατρικό μιούζικαλ, ενώ πριν δύο χρόνια διασκεύασε την τεράστια επιτυχία της Καίτης “Το κάτι”).

ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ
Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, ο νέος δίσκος της τραγουδίστριας θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την PANIK PLATIΝUM και θα φέρει εξολοκλήρου την υπογραφή του συνθέτη των επιτυχιών Φοίβου, με τον οποίο άλλωστε την περίοδο της συνεργασίας τους (1993-2000) μάς είχαν χαρίσει αξέχαστες επιτυχίες. Σύμφωνα μάλιστα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο νέος δίσκος του αχτύπητου καλλιτεχνικού διδύμου θα περιλαμβάνει δέκα τραγούδια, τα πέντε εκ των οποίων θα είναι νέα, ενώ τα άλλα πέντε θα είναι επανεκτελέσεις παλιότερων τραγουδιών τους που αυτή τη φορά θα ερμηνεύει η Καίτη σε ντουέτο με άλλους καλλιτέχνες.
Είναι γνωστό άλλωστε πως η Γαρμπή είναι η μόνη καλλιτέχνιδα στη χώρα που έχει περισσότερα από 30 ντουέτα στη δισκογραφία και με αυτά τα νέα που θα μοιραστεί με άλλους συναδέλφους της στο νέο της CD θα πλησιάζει τα 40 ντουέτα πια, άλλο ένα μοναδικό ρεκόρ δηλαδή! Την εκ νέου συνεργασία της με τον Φοίβο 19 χρόνια μετά (υπενθυμίζεται πως η τελευταία τους κοινή δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2000) εγκαινίασε η ξεσηκωτική ρούμπα “Ήλιος δεν βγαίνει, αν δεν πεις καλημέρα” που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2019. Το τραγούδι αυτό επάξια κατέκτησε μία θέση στη δεκάδα του ραδιοφωνικού airplay, ενώ στο youtube προσεγγίζει πλέον τα 1.500.000 views!
Σ.Α.


Ροή ειδήσεων

Advertisement