Σάββατο 24 Ιουλίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Οι διαθήκες που δίχασαν οι δύο οικογένειες

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα οικόπεδο εκτός σχεδίου στη Λακκόπετρα ήταν η αιτία να έλθουν στα χέρια δύο αδέλφια.

Ο πατέρας το είχε γράψει στον έναν γιο με την εντολή μόλις ο αδελφός του λύσει τα οικονομικά προβλήματα που είχε να δώσει το μισό. Αυτά επιλύθηκαν και ο μικρότερος αδελφός ζήτησε να γίνει και η συμβολαιογραφική πράξη. Ο έτερος αμφισβητεί την επιθυμία του αείμνηστου πατέρα τους και την περασμένη Τρίτη τα δύο αδέλφια ήλθαν σε λεκτική αντιπαράθεση σε δικηγορικό γραφείο της Πάτρας όπου συναντήθηκαν. Μια νέα προσπάθεια ανέλαβε ένας εκ των θείων, ο οποίος θα προσπαθήσει να νουθετήσει τον ανιψιό.

-Σε μια ακόμη περίπτωση.Άνοιξε η διαθήκη και άρχισαν οι διενέξεις ανάμεσα σε συγγενικά πρόσωπα. Ο εκλιπών είχε προτίμηση στη μικρότερη κόρη και, όπως φαίνεται, της άφησε και το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας. Τα δύο υπόλοιπα αδέλφια θεωρούν αδικημένους τους εαυτούς τους και με την συμβουλή δικηγόρου θα προσβάλουν τη διαθήκη.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η συνάντηση του Σπύρου Σκιαδαρέση με τη Μαρίνα Μαρτίνου

Δημοσιεύθηκε

στις

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: “Έφυγε” η Μυρσίνη Ιντζέ

Δημοσιεύθηκε

στις

Έφυγε από τη ζωή η 57χρονη Μυρσίνη Ιντζέ από την Πάτρα. Η γυναίκα το πρωί του Σαββάτου έπαθε πνευμονική εμβολή και κατέληξε.

Η απώλειά της έχει σοκάρει το σύζυγό της Ιωσήφ και στα παιδιά της Απόστολο και Γιάννη.

GOODYS

Η 57χρονη συνταξιούχος είχε υποβληθεί σε θεραπεία με το CyberKnife , το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα σύστημα ακτινοχειρουργικής που σχεδιάστηκε για την αντιμετώπιση όγκων και άλλων παθολογικών καταστάσεων με ενδείξεις καλοήθειας ή κακοήθειας σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος με ακρίβεια κάτω του χιλιοστού, χωρίς την εφαρμογή του αιματηρού μεταλλικού πλαισίου ακινητοποίησης.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Κινδύνευσε ηλικιωμένη στην Πλαζ

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου, μια γυναίκα, η οποία ενώ κολυμπούσε στην Πλαζ, κινδύνευσε με πνιγμό.

Η ηλικιωμένη, κάλεσε σε βοήθεια και με τη συνδρομή των λουομένων κατάφερε να βγει στη στεριά. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

GOODYS

Περισσότερα
GOODYS
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα