Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σπίτι τους ακόμη 138 συμβασιούχοι-Το Πρωτοδικείο Πατρών ανακάλεσε την προσωρινή

Δημοσιεύθηκε

στις

Σπίτι τους επιστρέφουν ακόμη 138 εργαζόμενοι στο Δήμο Πατρέων από το πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας μετά την ανάκληση της προσωρινής απόφασης από το Πρωτοδικείο και της αναβολής συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει για τις 18 Νοεμβρίου 2020.

Συγκεκριμένα, οι συγκεκριμένοι συμβασιούχοι παρέμεναν στις θέσεις τους με την προσωρινή απόφαση του Πρωτοδικείου, η οποία τους είχε δώσει το δικαίωμα να συνεχίσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους μέχρι της οριστικής συζήτησης των ασφαλιστικών.

Αυτό χθες ανετράπη και έτσι, οι συγκεκριμένοι συμβασιούχοι δεν επιτρέπεται να επιστρέψουν για δουλειά μέχρις ότου συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει.
Χθες, στα δικαστήρια για μια ακόμα φορά, η Δημοτική Αρχή εκπροσωπούμενη από τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης και Οικονομικών Διονύση Πλέσσα, υπερασπίστηκε το αίτημα των εργαζομένων για το δικαίωμα στη δουλειά και τη συνέχιση της εργασίας τους.

Περισσότερα
Advertisement

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εορτασμός Αγίου Ανδρέα:Ζωντανά από το gnomip.gr η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία

Δημοσιεύθηκε

στις

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020, στις 7:30 το πρωί.

Η Ιερά Μητρόπολις Πατρών θα μεταδώσει ζωντανά την Πανηγυρική Αρχιερατική Θ. Λειτουργία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Θετικές στον κορωνοϊό δύο νοσηλεύτριες του Καραμανδανείου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται οι περιπτώσεις κορωνοϊού σε υγειονομικούς στην Δυτική Ελλάδα.

Όπως πληροφορείται το gnomip.gr θετικές στον ιό, βρέθηκαν δύο νοσηλεύτριες που εργάζονται στο Καραμανδάνειο.  Μάλιστα το γεγονός πως φρόντιζαν παιδιά στα εξωτερικά ιατρεία, έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση με την ιχνηλάτηση των επαφών τους να είναι σε εξέλιξη.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο «Πείρος» δώρισε μάσκες στην ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Σύλλογος Αλισσαίων Πείρος προχθές δώρισε μάσκες στο αστυνομικό τμήμα Κάτω Αχαΐας τις οποίες παρέλαβε ο Χρήστος Λαμπρόπουλος(Αστυνόμος Α’) για την πολύτιμη συμβολή τους στην καταπολέμηση του Covid-19.

Ο Σύλλογος τις επόμενες μέρες ενόψει Χριστουγέννων θα δωρίσει τρόφιμα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη στις κοινότητες Άνω και Κάτω Αλισσού.

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Advertisement

Αυτή την εβδομάδα