Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Big Brother: Η εξομολόγηση του 22χρονου Βλαδίμηρου ότι είναι παρθένος

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μία προσωπική εξομολόγηση και αποκάλυψη προχώρησε ο Βλαδίμηρος Νικόλα στο Big Brother. Ο 22χρονος παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ πήγε στο δωμάτιο του «Μεγάλου Αδελφού» κι εκεί μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει πως είναι παρθένος και δεν έχει συνευρεθεί ακόμα ερωτικά με κάποια γυναίκα.

«Τα πάω αρκετά καλά με τους συγκατοίκους μου, δεν έχω κανένα παράπονο. Ακριβώς στο στυλ μου δεν πιστεύω ότι είναι κάποια κοπέλα στο σπίτι. Ακόμα και εμφανισιακά, οι κοπέλες που θα με τραβούσαν θα ήταν αυτές που θα ήταν μεγαλύτερες, εάν ήταν κοντά στην ηλικία μου. Σε χαρακτήρα που να με τραβάει κάποια, δεν θα το έλεγα, δεν παρατήρησα κάτι ξεχωριστό», είπε αρχικά.
Και συνέχισε: «Συνολικά έχω κάνει δύο σχέσεις στη ζωή μου, μιλάμε για μερικούς μήνες η κάθε μια, μετά τα 19 μου. Κανονικές σχέσεις με την έννοια ότι έχουν ολοκληρωθεί με σεξ δεν ήταν. Οπότε με καμία από τις δύο δεν έχω κάνει. Άρα, είμαι παρθένος».
Κι εξήγησε μεταξύ άλλων πως πριν τα 19 του είχε πολλά στο κεφάλι του και δεν έκανε σχέση. Ξεκίνησε να έχει σχέσεις μετά τα 19 του, δεν του αρέσει να κάνει one night stand και πως θέλει με το άτομο που θα συνευρεθεί ερωτικά να έχει αισθήματα και να μην εκμεταλλευτεί μία γυναίκα. Και πως αν μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει σεξ, είναι καθαρά δική του επιλογή.
Να υπενθυμίσουμε πως ο Βλαδίμηρος, πριν λίγες ημέρες είχε συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό, όταν είχε αποκαλύψει την τραγική οικογενειακή ιστορία του με τη δολοφονία του αδελφού του.
«Το 2008, όταν ήμουν 10 ετών, είχαν δολοφονήσει τον αδερφό μου. Εμένα αυτό, εκτός του ότι ένιωθα πολύ άσχημα, με είχε τρομάξει πάρα πολύ. Και αυτή η αβεβαιότητα της καθημερινότητας με έκανε και φοβόμουν» είχε εξομολογηθεί μεταξύ άλλων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement