Connect with us

Αθλητισμός

Τα πανηγύρια του Προμηθέα για τον 1ο τίτλο της ιστορίας-Συγχαρητήρια από Δήμαρχο και Περιφερειάρχη

Published

on

Έξαλλα ήταν τα πανηγύρια των ανθρώπων του Προμηθέα μετά το τέλος του τελικού του Σουπερ Καπ  στο κλειστό «Αν. Παπανδρεου» καθώς ήταν ο πρώτος τίτλος στην ιστορία του συλλόγου.

Μετά το τέλος οι παίκτες  μπουγέλωσαν τον Μάξη Γιατρά την ώρα που έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ  ενώ πανηγύρισε με την καρδιά του και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κώστας Μπακαλάρος.

Το κλίμα ήταν πανηγυρικό και στην κερκίδα με τους  φίλους του Προμηθέα που είχαν δικαίωμα παρουσίας στο γήπεδο ελέω των αυστηρών μέτρων για τον covid-19.

Το γλέντι συνεχίστηκε και στα διόδια του Ρίου όπου  φίλοι της ομάδας υποδέχτηκαν την αποστολή τις πρωινές ώρες και παράλληλα ήταν εκεί περιπολικό για την συνοδεύει στη βάση της ομάδας.

Φυσικά και οι αρχές της πόλης είναι κοντά στην ομάδα, το πρωί της Παρασκευής ο δήμαρχος Πατρεων Κώστας Πελετίδης επισκέφτηκε την ομάδα στο Καστελοκαμπο για να  δώσει συγχαρητήρια  για τη μεγάλη επιτυχία.

Το ίδιο θα κάνει σε λίγη ώρα και ο περιφερειαρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

ΠΡΩΤΗ ΚΟΥΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1995

Η κούπα που κατέκτησε ο Προμηθέας ήταν η πρώτη που  έρχεται στην Πάτρα μετά από 25 χρόνια  όταν το 1995 ο ΝΟΠ είχε κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στη Βουλιαγμένη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement