Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Γώγος: Γιατί φεύγει, ποιούς παίρνει μαζί του

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρελθόν αποτελεί από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ο καθηγητής Λοιμιωξιολογίας, Χαράλαμπος Γώγος, καθώς υπέβαλε και επίσημα την παραίτηση του.

«Σου είχα δηλώσει εδώ και τέσσερις μήνες ότι μου είχαν γίνει δελεαστικές προτάσεις και το σκεφτόμουν. Το γεγονός ότι ήμουν μέλος της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων ∆ηµόσιας Υγείας και Μέλος της Οµάδας ∆ιαχείρισης Κρίσης του κορωνοϊού της Ε.Ε. και εκτιθέμην σχεδόν καθημερινά στα ΜΜΕ ιδιαίτερα μετά την αύξηση της επιδημικής καμπύλης, είχε σαν αποτέλεσμα να μου προταθεί από το «Μετροπόλιταν»,θέση Διευθυντού Κλινικής με Γραμματεία και μάλιστα να φέρω δύο βοηθούς της επιλογής μου και βέβαια με πολύ καλή αμοιβή», τόνισε σε συνεργάτη της στήλης.
Το τι ακριβώς έγειρε την παλάντζα, το αποδίδει στο κλίμα του τελευταίου μήνα στο ΠΓΝΠ. «Το θέμα με την πρώην Διοικήτρια Γιούλα Μαμή ήταν ένα ισχυρό πλήγμα που είχε διαμορφώσει ένα άσχημο κλίμα που με έκανε να σκεφτώ. Αν είχα εκλεγεί Πρόεδρος είναι αυτονόητο ότι δεν θα μπορούσα να τα παρατήσω.Με προβλημάτισε το γιατί δεν εξελέγην, αλλά μέχρι εκεί.Θεωρώ ότι μου άνοιξε το δρόμο και έκλεισα πίσω μου τις αμφιταλαντεύσεις. Η απόφαση έπρεπε να παρθεί τώρα που είχα αυτή την προσφορά. Τώρα ήταν μια ευκαιρία που ξέρω πως μπορεί να μην την είχα μετά την συνταξιοδότησή μου», εξήγησε στο συνεργάτη της στήλης.


Ροή ειδήσεων

Advertisement