Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα:Τραγικός επίλογος για τον 88χρονο – Υπέκυψε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από ληστές

Δημοσιεύθηκε

στις

Tην τελευταία του πνοή άφησε ο άτυχος 88χρονος Αθανάσιος Βασιλόπουλος, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δύο άνδρες που εισέβαλαν στο σπίτι του, το προπερασμένο Σάββατο με σκοπό τη ληστεία.

Ο άτυχος άνδρας έχασε την μάχη που έδινε εδώ και δύο εβδομάδες νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα από την επίθεση των κακοποιών.

Το γεγονός έχει προκαλέσει πόνο και οργή στην οικογένειά του, η οποία ζητά την δικαίωση του αγαπημένου τους προσώπου που έχασε τη ζωή του με τόσο βίαιο τρόπο.

Η Αστυνομία διέταξε να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου του καθώς αναμένεται να ασκηθεί συμπληρωματική δίωξη για εγκληματική ενέργεια.

Παράλληλα, συνεχίζει τις έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες της αιματηρής ληστείας που είχε τραγικό επίλογο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, δύο τουλάχιστον άτομα εισέβαλαν στη μονοκατοικία που διέμενε στην περιοχή των Βραχναιϊκων, τον χτύπησαν με αντικείμενο αναζητώντας χρήματα. Αφού πήραν μικρό χρηματικό ποσό τον άφησαν αβοήθητο επί 12 ολόκληρες ώρες δεμένο σε μια καρέκλα και χτυπημένο στο κεφάλι και τα χέρια και εντοπίστηκε το επόμενο πρωί από την οικιακή βοηθό. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο ΠΓΝΠ, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών, ενώ η οικογένειά του ζητά να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν οι δράστες καθώς τα στοιχεία δείχνουν πως ο θάνατός του επήλθε από τα βίαια χτυπήματα που δέχθηκε από τους αδίστακτους ληστές.


Ροή ειδήσεων

Advertisement