Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

ΠΑΕ Παναχαϊκή: «Ευχαριστούμε τον Γρηγορίου, ξεπερνάμε αναίμακτα κάθε εμπόδιο»

Δημοσιεύθηκε

στις

Η διοίκηση της Παναχαικης  εξέδωσε ανακοίνωση πριν λίγο και  με έμμεσο τρόπο επιβεβαίωσε πως το θέμα της μη αδειοδοτησης λύθηκε χωρίς ουσιαστικό πρόβλημα για το ρόστερ της ομάδας και ευχαρίστησε το νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Χάρη Γρηγορίου για τη συμβολή του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ :  «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της στον κορυφαίο νομικό κ. Χάρη Γρηγορίου.

Για ακόμα μια φορά σε ένα δύσκολο και δισεπίλυτο θέμα απέδειξε με την νομική αρτιότητα του και την πολυετή εμπειρία του το πόσο σημαντικό είναι για μία ομάδα με το επίπεδο και την ιστορία της Παναχαϊκής να έχει στις τάξεις της τέτοια στελέχη. Είμαστε ευτυχείς και ασφαλείς όταν διαθέτουμε έναν τέτοιο άνθρωπο στο ρόστερ μας.

Με τη νομική καθοδήγηση του κ. Γρηγορίου είμαστε ικανοί να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο αναίμακτα και άμεσα με μοναδικό στόχο το καλό της Παναχαϊκής.

Διαβεβαιώνουμε τους χιλιάδες φιλάθλους μας, ότι η διοίκηση της Παναχαϊκής εργάζεται καθημερινά για να επαναφέρει την ομάδα μας στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, θωρακίζοντας την από κάθε κίνδυνο που μπορεί να προκύψει στο δρόμο της.


Ροή ειδήσεων

Advertisement