Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

“Σε όποιον αρέσει” η Καίτη Γαρμπή!

Δημοσιεύθηκε

στις

Το νέο ανατρεπτικό βίντεο κλιπ της μεγάλης σταρ Καίτης Γαρμπή τιτλοφορείται “Σε όποιον αρέσω” και κυκλοφόρησε στα ραδιόφωνα στις 2 Οκτωβρίου 2020 από την PANIK PLATINUM. Πρόκειται για το τρίτο τραγούδι διά χειρός Φοίβου που κυκλοφορεί μετά την καλλιτεχνική επανασύνδεσή τους το 2019.
Στις 15 Οκτωβρίου 2020 κυκλοφόρησε και το βίντεο κλιπ του εν λόγω τραγουδιού, το οποίο αμέσως έγινε talk of the town λόγω της πρωτοτυπίας του ή… μάλλον της “διαφορετικότητάς” του! Τη σκηνοθεσία έκανε ο καταξιωμένος Γιώργος Γκάβαλος.Το κοινωνικό μήνυμα είναι σαφές και αναγράφεται κιόλας στο τέλος του βίντεο: “ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ-ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ”.
Κατά των διακρίσεων, λοιπόν, και η ίδια η αοιδός δηλώνει τραγουδιστικά: “Σε όποιον αρέσω για τους άλλους δεν μπορώ”. Στο ομολογουμένως ανατρεπτικό κλιπ η τραγουδίστρια και η ομάδα της τοποθετούνται δημόσια απέναντι στα κάθε είδους στερεότυπα, αντιλήψεις και διακρίσεις, που κατηγοριοποιούν τους ανθρώπους με βάση το φύλο, την εξωτερική εμφάνιση, την καταγωγή και τις σεξουαλικές προτιμήσεις.
Απολαύστε το!

Σ.Α.


Ροή ειδήσεων

Advertisement