Connect with us

Άρθρα-Συνεργασίες

Αν δεν μπορείτε, διακόψτε το!

Δυσκολεύει την κατάσταση η ΕΠΟ

Published

on

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Ένα μπάχαλο έχει γίνει από την Τετάρτη το απόγευμα στην ομάδα του Διαγόρα Βραχνεΐκων, όπου και εντοπίστηκαν κρούσματα του covid-19 σε τρεις ποδοσφαιριστές.

Από εκείνη την ημέρα και μετά, όλοι στην ομάδα ζουν έναν γολγοθά. Ο Δήμος Πατρέων, που είναι ο υπεύθυνος του γηπέδου των Βραχνεΐκων, αμέσως το «σφράγισε» και ανέφερε ότι δεν θα ανοίξει ούτε το Σαββατοκύριακο.

Ο ΕΟΔΥ έχει δώσει εντολή στη διοίκηση του Διαγόρα η ομάδα να μείνει σε καραντίνα δέκα ημερών, ενώ η ΕΠΟ είναι σε έναν άλλον κόσμο μη αναβάλλοντας το παιχνίδι της Κυριακής. Αντίθετα περίμενε μέχρι και το Σάββατο το μεσημέρι για να στείλει έγγραφο στην ομάδα ότι τελικά αναβάλλεται το ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Αίαντα Γαστούνης.

Και διερωτώμαι, όπως και οι περισσότεροι: τι ακριβώς περίμενε η ΕΠΟ για να φτάσει την τελευταία στιγμή να το αναβάλει;

Έχει που έχει κλείσει τις “κάνουλες” στα σωματεία της Γ’ Εθνικής, τις ταλαιπωρεί και αυτή την χρονική στιγμή χωρίς καμία υποστήριξη (γήπεδα κλειστά χωρίς έσοδα από τα εισιτήρια).

Αλήθεια, ενδιαφερόμαστε για την υγεία -αναφέρουν όλοι- αλλά τι κάνουν σε αυτά τα σωματεία που κάνουν μετακινήσεις εκτός Νομού;

Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο όλοι οι σύλλογοι πραγματοποιούν καθημερινά τεστ, ενώ γίνονται και οι απαραίτητες απολυμάνσεις και αυτό διότι μετακινούνται από Νομό σε Νομό για μην υπάρξει τυχόν διασπορά του ιού.

Στη Γ’ Εθνική λοιπόν γιατί δεν γίνεται κάτι παρόμοιο; Επειδή είναι ερασιτεχνικά σωματεία; Εδώ δεν μας φοβίζει η διασπορά του covid;

Δύο μέτρα και δύο σταθμά και αυτό που θέλω να σας τονίσω, κύριοι της ΕΠΟ, είναι ότι εάν δεν μπορείτε να υποστηρίξετε το προϊόν σας, τότε να αναστείλετε την διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Δεν σας φταίνε τίποτα οι ομάδες να μπαίνουν σε μια τέτοια διαδικασία. Κάντε κάτι άμεσα, στηρίξτε το ποδόσφαιρο της Γ’ Εθνικής και μην το υποβαθμίζετε άλλο.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement