Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εμφανής αστυνόμευση στα πολυσύχναστα σημεία

Δημοσιεύθηκε

στις

Έντονη θα είναι εφεξής η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων σε πεζοδρόμους, πλατείες, σκάλες και σε άλλα σημεία που παρατηρείται συγχρωτισμός προκειμένου να «θωρακιστεί» η πατραϊκή κοινωνία από την επέλαση του κορωνοϊού.

Αυτήν την οδηγία έδωσε ο διευθυντής της Αστυνομίας Αχαΐας, ταξίαρχος Γιώργος Μιχαλόπουλος προς το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να παταχθούν τα φαινόμενα συγκέντρωσης μεγάλου αριθμού πολιτών σε δημόσιους χώρους, χωρίς την χρήση μάσκας και την τήρηση των αποστάσεων.

Ο κ. Μιχαλόπουλος καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου παρενέβη με την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στους κεντρικούς πεζοδρόμους και τις πλατείες, αλλά και στις Σκάλες Αγίου Νικολάου, Γεροκωστοπούλου και Πατρέως, ζητώντας από τους πολίτες να μην συνωστίζονται και να τηρούν τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού.

ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εξάλλου, την παρέμβαση της Αστυνομίας είχε ζητήσει με προφορική της εντολή η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών Κωσταντούλα Αθανασοπούλου από την περασμένη εβδομάδα δίνοντας έμφαση στα «επίμαχα» σημεία, όπως στις Σκάλες Αγίου Νικολάου και Γεροκωστοπούλου, ενώ από χθες ζήτησε να μπει στο «κάδρο» των ελέγχων και ο πεζοδρόμος της Ρήγα Φεραίου, μετά τα φαινόμενα συνωστισμού. Παράλληλα, η κυρία Αθανασοπούλου καθημερινά ενημερώνεται από την Αστυνομία για τον αριθμό των ελέγχων αλλά και των παραβάσεων που καταγράφονται στην Πάτρα και στην Αχαΐα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement