Connect with us

Αθλητισμός

ΕΠΣΑ: Δράση σήμερα με κύπελλο και εξ’ αναβολής της Α’ κατηγορίας

Published

on

Σήμερα θα διεξαχθεί το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Τσουκαλεΐκων και τη Δόξα Παραλίας.

Να θυμίσουμε ότι η αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο αναβλήθηκε λόγω του ότι ο Αστέρας χρησιμοποιεί το δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων που είχε «σφραγιστεί» εξ αιτίας των θετικών κρουσμάτων που βρέθηκαν στους ποδοσφαιριστές του Διαγόρα. Ο Αστέρας έχει 6 βαθμούς ενώ η Δόξα Παραλίας έχει 9 και αναζητά τους τρεις βαθμούς της νίκης ώστε να διατηρήσει το απόλυτο νικών.

Το γήπεδο άνοιξε και η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας το όρισε για σήμερα στις 4:30 μ.μ. με διαιτητή τον έμπειρο Γιάννη Καλύβα και βοηθούς τους Δημήτρη Σωτηρόπουλο και Παύλο Μπαλαρούτσο.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα Καμίνια με το Σταροχώρι

Το άλλο παιχνίδι που είχε αναβληθεί λόγω των κρουσμάτων του Διαγόρα ήταν αυτό ανάμεσα στα Καμίνια και το Σταροχώρι. Οι γηπεδούχοι έχουν επίσης έδρα το δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων όμως αυτή την φορά θα αγωνιστούν στο «Κ. Ζάρρας» στις 4:45 μ.μ. με διαιτητή τον Κώστα Ταξιάρχη και βοηθούς τους Σωτήρη Βριβήλα και Κώστα Σπυρόπουλο.

ΚΥΠΕΛΛΟ
Συνέχεια του θεσμού με πέντε ματς

Συνεχίζεται σήμερα ο θεσμός τους κυπέλλου με πέντε αναμετρήσεις. Αρχικά θα διεξαχθεί το τελευταίο παιχνίδι από την πρώτη φάση που είναι το Ωλενιακός-Αστέρας Λεοντίου και εν συνεχεία θα διεξαχθούν κάποιες αναμετρήσεις από την επόμενη φάση με το παιχνίδι Άβυθος-Θύελλα Αιγίου και Πάτρα 2005-Δαβουρλής να ξεχωρίζουν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Γήπ. Θύελλα, 3:45μ.μ.: Ωλενιακός-Αστέρας Λεοντίου, Γιώργος Ασπρουλόπουλος

Γήπ. Ρίου, 3:45μ.μ.: Άνω Καστρίτσι-Ίκαρος Πετρωτού, Νίκος Χρονάς

Γήπ. Πετρωτού, 3:45μ.μ.: Αχαϊκός-Πάτραι Α.Π.Σ., Αλέξανδρος Γιαννόπουλος

Γήπ. Δημητρόπουλου, 3:45μ.μ.: Άβυθος Αιγιάλειας-Θύελλα Αιγίου, Γιώργος Παπαδόπουλος

Γήπ. ΕΠΣΑ «Α. Κάνιστρας», 6:30μ.μ.: Πάτρα 2005 A.E.-Δαβουρλής K. ’92, Αλέξανδρος Φωκάς.

Ροή ειδήσεων

Advertisement