Connect with us

Ελλάδα

Ιδιοκτήτης γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο: Είχε βγει θετικός στο rapid test

Published

on

Τέλος στη ζωή του έδωσε ο 41χρονος ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας «Νέα Θάλπη» στον Άγιο Στέφανο, στον οποίο είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορονοϊό δύο εργαζόμενοι και μια τρόφιμος.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο ιδιοκτήτης, που αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα, είχε διαγνωστεί και αυτός θετικός στον κορονοϊό έπειτα από rapid test που έκανε, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επιβαρυνθεί η ψυχολογική κατάστασή του με τα κρούσματα στον οίκο ευγηρίας

Ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε: «Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δημήτρη Καμπανάρου, ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη».

Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε.

Ο Δημήτρης Καμπανάρος υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία.

Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση.

Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Καλό Παράδεισο να έχεις…».

 

«Ο Δημήτρης μας υπήρξε μοναδικός άνθρωπος, γιος και φίλος, υποδειγματικός επιστήμονας, εξαίρετος επαγγελματίας»

To γηροκομεία «Νέα Θάλπη» με ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook αναφέρει για το θλιβερό γεγονός: «Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως δυστυχώς, το πρωί της Τετάρτης, 21 Οκτωβρίου 2020, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας Δρ. Δημήτρης Καμπανάρος, η ψυχή της Νέας Θάλπης

Η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνεργάτες του στη Νέα Θάλπη, αισθανόμαστε βαθύτατη οδύνη για τον αδόκητο χαμό του.

Ο Δημήτρης μας υπήρξε μοναδικός άνθρωπος, γιος και φίλος, υποδειγματικός επιστήμονας, εξαίρετος επαγγελματίας.

Tο κενό που αφήνει πίσω του δεν αναπληρώνεται…».

⬛️Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως δυστυχώς, το πρωί της Τετάρτης, 21 Οκτωβρίου 2020, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος…

Gepostet von Νέα Θάλπη am Mittwoch, 21. Oktober 2020

Συναγερμός σήμανε την Κυριακή σε γηροκομείο στον Άγιο Στέφανο, καθώς, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star βρέθηκαν θετικοί μία ηλικιωμένη τρόφιμος και δύο εργαζόμενοι. Σύμφωνα με το Star, πρόκειται για μια ηλικιωμένη 88 ετών, η οποία είναι ασυμπτωματική και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Παράλληλα όπως ανέφεραν οι ίδιες πληροφορίες, οι δύο εργαζόμενοι που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό απομονώθηκαν στο σπίτι τους. Το ρεπορτάζ του καναλιού αναφέρει ότι ο ΕΟΔΥ είχε έρθει για τεστ στις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ κλήθηκε ξανά προληπτικά από τον ιδιοκτήτη και ήρθε την προηγούμενη Πέμπτη και με rapid test και βγήκε θετικό ένα δείγμα μιας εργαζόμενης.

Όπως αναφέρει το Star ο διευθυντής του γηροκομείου έδωσε εντολή να γίνουν άλλα 100 τεστ και έτσι διαπίστωσαν τα νέα κρούσματα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement