Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020
Connect with us

Συνεργασίες

Στους 43.500 ασφαλισμένους έφθασε το «bewell» της INTERAMERICAN

Ανανεωμένο πελατολόγιο με χαμηλή μέση ηλικία
Ανοίγει η «βεντάλια» στην πρωτοβάθμια φροντίδα με νέο πολυϊατρείο 
Αυξάνονται οι υπηρεσίες μέσα από το οικοσύστημα Υγείας

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Σε πορεία ανάπτυξης βρίσκεται το «bewell» της INTERAMERICAN, που από τα τέλη 2018 σηματοδότησε τη στροφή της εταιρείας σε ένα πρότυπο σύστημα ευέλικτης ασφάλισης Υγείας, με βασικό γνώρισμα την προσωποποιημένη ασφάλιση.

Το σύστημα «bewell», στο κλείσιμο του Σεπτεμβρίου, παρουσιάζει ήδη ένα χαρτοφυλάκιο 21,5 εκατ. ευρώ με 43.500 ασφαλισμένους, από τους οποίους οι 8 στους 10 ασφαλίζονται για πρώτη φορά στην INTERAMERICAN. Σε κάθε συμβόλαιο αντιστοιχούν 1,6 ασφαλισμένοι και 2,1 προϊόντα ανά ασφαλισμένο, μέσα από το απεριόριστο εύρος επιλογών για καλύψεις. Φυσικά, το «bewell» έχει συμβάλει και στα αποτελέσματα παραγωγής ασφαλίστρων της εταιρείας στον τομέα των ατομικών συμβολαίων Υγείας, όπου τα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα στο 9μηνο του 2020 αυξήθηκαν κατά 2,3% έναντι του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος του 2019.

 

Η αντίληψη ολιστικής διαχείρισης της υγείας που χαρακτηρίζει το σύστημα υγείας  «bewell»,  βασίζεται σε έξι τομείς επιλογών των ασφαλιζομένων: ιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις, διαχείριση επειγόντων περιστατικών, παροχή επιδομάτων, νοσηλεία λόγω ασθένειας ή ατυχήματος, νοσηλεία μόνο μετά από ατύχημα και φάρμακα. Το «bewell» εξατομικεύει απόλυτα την ασφαλιστική κάλυψη και την προσαρμόζει στις ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες του πελάτη, για τον ίδιο και για κάθε μέλος της οικογένειας του, ακολουθώντας τον σε κάθε ηλικιακή περίοδο της ζωής του. Το συμβόλαιο συνδιαμορφώνεται από την εταιρεία και τον πελάτη, με παραμετροποίηση όλων των δεδομένων και αξιοποίηση των ιδιόκτητων υποδομών της INTERAMERICAN για αποτελεσματικότερες και πιο άμεσες υπηρεσίες, προς όφελος του πελάτη. 

 

Ποσοτική έρευνα στο πελατολόγιο του «bewell» καταδεικνύει την ιδιαίτερα υψηλή ικανοποίηση των νεώτερων και πιο μορφωμένων πελατών. Άλλωστε, η μέση ηλικία των ασφαλισμένων του συστήματος είναι τα 29 έτη. Το Net Promoters Score (NPS), ο σύνθετος δείκτης ικανοποίησης που αφορά κυρίως στην πρόθεση σύστασης του προγράμματος σε τρίτους, είναι σημαντικά υψηλότερος από τα διεθνή standards στον τομέα ασφάλισης της Υγείας, ενώ πολύ υψηλή είναι και η αναγνώριση του «value for money» της ασφάλισης από τους πελάτες. Επισημαίνεται ότι η εταιρεία, που πρώτη εισήγαγε στην αγορά και τα ετησίως ανανεούμενα ασφαλιστήρια, αξιοποιεί το συγκριτικό πλεονέκτημα της άντλησης τεχνογνωσίας από τη μητρική ACHMEA, τον μεγαλύτερο ιδιωτικό ασφαλιστικό οργανισμό υγείας πανευρωπαϊκά, καθώς επίσης και από τις διεθνείς συμπράξεις της (ΕURAPCO, International Federation of Health Plans). 

 

Εστίαση και επένδυση στις πρωτοβάθμιες υπηρεσίες Υγείας

 

Η INTERAMERICAN ετοιμάζεται για ένα νέο άνοιγμα στις υπηρεσίες υγείας. Η στρατηγική για την ολοκληρωμένη διαχείριση της Yγείας, στο πλαίσιο της αποστολής της εταιρείας «να βοηθά τους ανθρώπους να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα», δίνει έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα και πρόληψη. Έχοντας επενδύσει σε ιδιόκτητα πολυϊατρεία για τις πρωτοβάθμιες  υπηρεσίες, η INTERAMERICAN σχεδιάζει την περαιτέρω ανάπτυξή τους, ώστε να ενισχύσει περισσότερο την καθετοποίηση της διαχείρισης και εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων της και να ελέγξει αποτελεσματικότερα την ποιότητα των υπηρεσιών.

 

Το πολυϊατρείο Medifirst για τα βόρεια προάστια της Αθήνας (Μαρούσι), που λειτουργεί από τις αρχές του 2018 με 15 τμήματα ειδικοτήτων και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς στα διαγνωστικά τμήματά του (μαγνητικής τομογραφίας, ψηφιακής ακτινογραφίας, ψηφιακής μαστογραφίας, μέτρησης οστικής πυκνότητας, υπερήχων/triplex), αποτελεί, ήδη, επιτυχημένο πρότυπο. Το επόμενο ανάλογο βήμα με πολυϊατρείο θα υλοποιηθεί σε έναν ακόμη μεγάλο δήμο της Αττικής, στο Περιστέρι για το κοινό των δυτικών προαστίων και θα δοθεί σε χρήση στις αρχές του 2021. Σημειώνεται ότι το πρώτο Μedifirst λειτουργεί από το 2002 στα νότια προάστια (Αργυρούπολη), ενώ λειτουργεί με τα εξωτερικά ιατρεία της για την πρωτοβάθμια περίθαλψη και η γενική κλινική Αθηναϊκή Μediclinic, στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Μαβίλη. 

 

Συνολικά κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου, στα δύο Medifirst της INTERAMERICAN έτυχαν πρωτοβάθμιας φροντίδας με check-up, κλινικές και διαγνωστικές εξετάσεις 58.568 περιστατικά. Η Αθηναϊκή Mediclinic, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα διαχειρίστηκε 4.015 νοσηλείες, 3.619 χειρουργικές επεμβάσεις και 16.821 επισκέψεις σε ιατρούς. Ακόμη, η εταιρεία υποστηρίζει τα ασφαλιστικά προγράμματά της με ένα πανελλαδικά αναπτυγμένο Δίκτυο Υγείας, που αριθμεί σήμερα 1.385 επίλεκτους ιατρούς, 763 χειρουργούς με ειδική σχέση συνεργασίας, 250 συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα -συμπεριλαμβανομένων και των ακτινολογικών και μικροβιολογικών εργαστηρίων- και 32 νοσηλευτικές μονάδες.

 

Παράλληλα, αναπτύσσονται οι ποιοτικές υπηρεσίες του Οικοσυστήματος Υγείας INTERAMERICAN, με τον εμπλουτισμό της ασφαλιστικής κάλυψης με σειρά υπηρεσιών που κατευθύνουν τον πελάτη σε ένα νέο τρόπο ζωής, σε μια «νέα εμπειρία». Το Δίκτυο Υγείας, οι ιδιόκτητες υποδομές και η Γραμμή Υγείας 1010 βρίσκονται στον πυρήνα αυτών των υπηρεσιών. Ευρύτερα, παρέχονται ήδη δυνατότητες υπηρεσιών για την άσκηση, την ψυχική υγεία, τη διατροφή, τη λογο/εργοθεραπεία και την εκπαίδευση/ενημέρωση. Τόσο στο ασφαλιστικό μέρος όσο και στο πελατοκεντρικό φάσμα υπηρεσιών για καλύτερη υγεία, που αναπτύσσει η εταιρεία, έρχονται στο προσκήνιο προκλήσεις της σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας οι οποίες αλλάζουν το τοπίο και σταδιακά οδηγούν σε έναν πιο πληροφορημένο και υπεύθυνο για την υγεία του, πολίτη. Η INTERAMERICAN είναι ανοικτή σε αυτές τις προκλήσεις, με χαρακτηριστική την πρόσφατη mobile εφαρμογή MediON για έλεγχο συμπτωμάτων της COVID-19, που χρησιμοποιείται από ασφαλισμένους της εταιρείας. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του Οικοσυστήματος Υγείας, εξάλλου, η INTERAMERICAN συνεργάζεται και με επιστημονικούς φορείς, οργανισμούς και ινστιτούτα, όπως φέτος με το Ινστιτούτο PROLEPSIS για την υγιεινή διατροφή και πρόληψη.

Συνεργασίες

To φωτεινό παράδειγμα του νοσηλευτικού προσωπικού- Της Ασπασίας Ρηγοπούλου     

Δημοσιεύθηκε

στις

Η άμεση ανταπόκριση, χωρίς δεύτερη σκέψη να μπουν στην πρώτη γραμμή της μάχης εθελοντικά δεκάδες νοσηλεύτριες της χώρας μας, δείχνει το μεγαλείο ψυχής που διαθέτουν αλλά και ότι το φιλότιμο δίνει πνοή στην ελληνική ψυχή.

Άλλωστε το φιλότιμο είναι αυτό που έσωσε τη χώρα μας σε όλες τις κρίσιμες καταστάσεις που βίωσε. Αυτό το φιλότιμο οφείλουμε να το τονίσουμε ακόμα περισσότερο σήμερα που γύρω μας όλα καταρρέουν.

Οι νοσηλεύτριες που μόλις άκουσαν τις εκκλήσεις για βοήθεια στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκαν χωρίς να το σκεφτούν μας δείχνουν τι έχει ανάγκη ο τόπος μας αυτή τη στιγμή. Αυτή η μάχη μας θέλει όλους στην ίδια πλευρά χωρίς αντιθέσεις, διαξιφισμούς και μουρμούρες. Μας θέλει σε ένα κοινό μέτωπο προσφοράς και αυτοθυσίας. Διότι οι νοσηλεύτριες που μετακινήθηκαν στη Βόρεια Ελλάδα έχουν βαθειά μέσα τους το αίσθημα της αυτοθυσίας.

Γνωρίζουν τους κινδύνους και ανθρωπίνως έχουν και φόβο. Αλλά δεν επιτρέπουν στις προσωπικές τους φοβίες να  υπερισχύσουν του υψηλού αισθήματος του καθήκοντος που διαθέτουν και φυσικά της εσωτερικής ανάγκης για προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Αυτό έμαθαν να κάνουν. Να σκύβουν στο προσκεφάλι του ασθενή και να του δίνουν ζωή. Αυτό κάνουν καθημερινά στα νοσοκομεία και σε όποιες άλλες δομές υγείας εργάζονται. Αυτό αισθάνθηκαν την ανάγκη να κάνουν και τώρα ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα εθελοντών  για το δύσκολο μέτωπο της πανδημίας που εξελίσσεται στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό πρέπει να λειτουργήσει ως παράδειγμα προς όλους μας και να μας θυμίσει το πραγματικό νόημα της ζωής αλλά και το μεγαλείο της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης και πατριωτισμού. Η Ελλάδα σήμερα έχει ανάγκη σε αυτό το μέτωπο κι όποιος σπεύδει να την καλύψει είναι ένας σύγχρονος ήρωας. Ένας σύγχρονος πολεμιστής που κερδίζει τον σεβασμό μας, την εκτίμησή μας και το χειροκρότημά μας τα οποία δυστυχώς πολύ σύντομα σταματήσαμε να εκδηλώνουμε και να εκφράζουμε προς όλο τον υγειονομικό κόσμο.

Όχι ότι οι ίδιοι το έχουν ανάγκη. Με το ίδιο σθένος, πάθος και συνέπεια συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον πάσχοντα. Εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε ανάγκη να ενωθούμε γύρω από αυτούς και με το χειροκρότημά μας να σκορπίσουμε αισιοδοξία και δύναμη. Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη διαδρομή κι έναν Γολγοθά και η απώλεια της ελπίδας δεν θα μας βοηθήσει να τα καταφέρουμε.

Το φωτεινό παράδειγμα του νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας μας αλλά και του ιατρικού, των τραυματιοφορέων και του άλλου βοηθητικού προσωπικού ας φωτίσει τις προσωπικές επιλογές του καθενός μας ώστε να βγούμε όρθιοι από αυτή τη δοκιμασία.

 

* Η Ασπασία Ρηγοπούλου είναι γιατρός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και δρ. της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα

Συνεργασίες

Η Ο.Δ.Ο.Σ. προς τον περιορισμό των ειρηνικών διαδηλώσεων- Γράφει ο Μαρίνος Σκανδάμης

Δημοσιεύθηκε

στις

H ΕΛ.ΑΣ. ενεργοποίησε τη νεοσυσταθείσα Ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων (Ο.Δ.Ο.Σ.) ανήμερα της επετείου της 17ης Νοέμβρη.

Αυτή η ομάδα αστυνομικών, που σύμφωνα με το αυθημερόν δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. έχει ως σκοπό της «την διαχείριση και οριοθέτηση συναθροίσεων χαμηλής και μεσαίας επικινδυνότητας», φαίνεται πως αποκαλύπτει κάποιες ιδιαίτερες σκέψεις της κυβέρνησης για το πώς αντιλαμβάνεται τη σχέση δημόσιων συναθροίσεων και δημόσιας ασφάλειας ή τάξης.

Και αυτό γιατί κατά κανόνα στο παρελθόν, η συγκρότηση ομάδων στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Αστυνομίας απηχούσε πρωτίστως τις ανάγκες για άμεση επέμβαση για την πρόληψη ή καταστολή του κοινού εγκλήματος (λ.χ. ομάδα Ζ, ομάδα ΔΕΛΤΑ, ομάδα ΔΙΑΣ κ.λπ.).

Γι αυτό και η  συγκρότηση μιας μόνιμης ειδικής ομάδας για την οριοθέτηση των συναθροίσεων, σε συμβολικό επίπεδο, φαίνεται πως κατατάσσει συνολικά αυτές τις πολιτικές εκδηλώσεις στο χώρο της παρέκκλισης, αν όχι της παραβατικότητας.

Δεδομένου μάλιστα ότι οι αρμοδιότητες της Ο.Δ.Ο.Σ., όπως επιγραμματικά αναφέρονται στο δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ., επικεντρώνονται κυρίως στην διαμεσολάβηση με τους υπευθύνους των συναθροίσεων, είναι προφανές ότι επιχειρησιακά αφορούν και κατευθύνονται μόνο σε όσους θέλουν να διαδηλώσουν ειρηνικά.

Διότι με όσους κατεβαίνουν στον δρόμο για να κάψουν ή λεηλατήσουν, δεν υπάρχει αυτονόητα οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ή «διαμεσολάβηση».

Επομένως κατά την κυβέρνηση και την ΕΛ.ΑΣ., οι συναθροίσεις ειρηνικών διαδηλωτών φαίνεται να θεωρούνται a priori ως ενέχουσες (προ)εγκληματικό χαρακτήρα που πρέπει να ελεγχθεί.

Η απολιθωμένη αυτή αστυνομική αντίληψη για το συνταγματικό δικαίωμα του συνέρχεσθαι είναι ολισθηρή και δημοκρατικά επικίνδυνη.

Έρχεται μάλιστα να προστεθεί στη συνολική λειτουργία της κυβέρνησης που έχει πετύχει να εγκαταστήσει ένα καθεστώς συρρίκνωσης της πολυφωνίας σε πολλά ΜΜΕ, όπως το Κίνημα Αλλαγής ανέδειξε με πρόσφατη ανακοίνωσή του σε σχέση με το δυσανάλογα πολύ χρόνο που διαθέτουν τηλεοπτικά μέσα στην προβολή του κυβερνητικού έργου, ενώ την ίδια στιγμή η αντιπολίτευση «κόβεται» συστηματικά από την τηλεοπτική παρουσία της.

Δεδομένου ότι η φωνή της αντιπολίτευσης εξαφανίζεται μιντιακά, οι πραγματικοί χώροι που απομένουν για να ακουσθεί, είναι -μεταξύ ολίγων άλλων- και αυτοί της δημόσιας συνάθροισης.

Γι’ αυτό και η κυβέρνηση επιλέγοντας να δημιουργήσει την Ο.Δ.Ο.Σ. για την αντιμετώπιση των ειρηνικών διαδηλωτών, δεν μπορεί να πείσει πως δεν επιδιώκει να περιορίσει τον αντιπολιτευτικό λόγο και στους δρόμους.

Μάλιστα, η επιλογή της ΝΔ να θέσει σε πρώτη επιχειρησιακή εμφάνιση την πιο πάνω νέα αστυνομική ομάδα ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, είναι αμνήμων και ασεβής σε όσους βίωσαν την αστυνομική βία των μαύρων εποχών.

Αλλά και σε νομικό επίπεδο, δεν μπορεί εύκολα η κυβέρνηση να καλύψει την δημιουργία της Ο.Δ.Ο.Σ. υπό την έννοια του Αστυνομικού Διαμεσολαβητή του Ν. 4703/2020. Όχι μόνο γιατί αποτελείται -όπως καταγγέλλεται από της αστυνομικές συνδικαλιστικές ενώσεις- από άπειρους Αστυφύλακες που μόλις αποφοίτησαν από τη Σχολή Αστυφυλάκων, αλλά και γιατί στο νόμο δεν προβλέπεται η λειτουργία επιχειρησιακής ομάδας, αλλά μόνο του εξειδικευμένου προσώπου του Αστυνομικού Διαμεσολαβητή.

Δεν είναι τυχαίο επίσης, ότι η επιλογή για τη συγκρότηση της Ο.Δ.Ο.Σ. ήδη συναντά τη σκληρή κριτική των συνδικαλιστικών φορέων της Αστυνομίας που βλέπουν τα αστυνομικά τμήματα να υποστελεχώνονται για να συγκροτηθεί μια ομάδα “αλλότριων καθηκόντων”.

Η κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει σύντομα να καταλάβει ότι δεν της επιτρέπεται με νομικές και επιχειρησιακές ακροβασίες να στρέψει την αστυνομία κατά των πολιτών αυτής της χώρας, ενοχοποιώντας και στοχοποιώντας ταυτόχρονα τους Έλληνες αστυνομικούς στα μάτια της κοινωνίας ως τους διώκτες των όποιων ειρηνικών διαδηλώσεων.

Ο εκδημοκρατισμός της ΕΛ.ΑΣ. έχει τη σφραγίδα της δημοκρατικής παράταξης και δεν πρέπει να τεθεί σε διακινδύνευση.-

(*) Ο Μαρίνος Σκανδάμης είναι Δικηγόρος – Διδάκτωρ Νομικής, Στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής

 

Περισσότερα

Συνεργασίες

Βιώσιμο Σύστημα Υγείας και Ψηφιακός Μετασχηματισμός με οδηγό την εξέλιξη της πανδημίας

Μία πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιριών και ΕΠΕ με την υποστήριξη της INTERAMERICAN και της Philips 

Δημοσιεύθηκε

στις

Διαδικτυακή συζήτηση ευρύτερου ενδιαφέροντος για τα Συστήματα Υγείας και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στην Υγεία, με γνώμονα την αποτελεσματική αντιμετώπιση υγειονομικών κρίσεων, οργανώνεται την προσεχή Τετάρτη 25 Νοεμβρίου (3:30–5:00μ.μ.). Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ με τη σύμπραξη της INTERAMERICAN και της Philips. Η διαδικτυακή συζήτηση θα προβληθεί σε livestreaming, σε συνεργασία με τον οργανισμό Μέσων Επικοινωνίας DPG, μέσω του YouTube Channel του cnn.gr

 

Ο Σύνδεσμος Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ αποτελεί ανεξάρτητο επιχειρηματικό Σωματείο με σκοπό τη διαφύλαξη και την προαγωγή των κοινών επαγγελματικών συμφερόντων, αλλά και την επίλυση ζητημάτων των εταιρειών μελών του από νομική, οικονομική και κοινωνική άποψη, στο πλαίσιο της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας μας. Ο Σύνδεσμος επιζητεί να συμβάλει στην ανάπτυξη ενός εξαιρετικά επίκαιρου προβληματισμού, μέσα από την εν λόγω διαδικτυακή συζήτηση, για τη βιωσιμότητα των συστημάτων υγείας και τη μετάβαση σε μια εποχή καθοριστικής εφαρμογής της τηλεϊατρικής. 

 

Η INTERAMERICAN, έχοντας ως αποστολή της να «βοηθά τους ανθρώπους να ζουν πιο ασφαλείς, περισσότερο και καλύτερα» με τις υπηρεσίες της στον τομέα της υγείας και ευζωίας, με το χαρακτηριστικό του «ψηφιακού ασφαλιστή», υποστηρίζει αυτή την πρωτοβουλία, με σκοπό την αντιμετώπιση καταστάσεων όπως αυτή της πανδημίας με ανάδειξη λύσεων. Αντιστοίχως, η Philips, αξιόπιστος ηγέτης στον τομέα της τεχνολογίας υγείας για περισσότερο από 90 χρόνια, διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, οι οποίες μπορούν να υποστηρίξουν αποτελεσματικά τα συστήματα υγείας. Με τις ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής τεχνολογίας, αποδεικνύει στην πράξη ότι πάντα υπάρχει τρόπος για μια καλύτερη και πιο ποιοτική ζωή για όλους, ιδιαίτερα σε αυτές τις εποχές έντονων προκλήσεων εν μέσω πανδημίας. 

 

Για τους λόγους αυτούς, στη διαδικτυακή συζήτηση έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν σημαντικά πρόσωπα, που αναμένεται να φωτίσουν τον δρόμο για βιώσιμες λύσεις στην υγεία και για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα, που έχει ξεκινήσει. 

 

Τη συζήτηση θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι του cnn.gr Νατάσσα Σπαγαδώρου ως κεντρική συντονίστρια της συζήτησης και o Δημήτρης Μαλλάς, με τη συμμετοχή του Προέδρου του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ, Σίμου Αναστασόπουλου στη θεματική ροή, που θα αναπτυχθεί σχετικά με:

  • τα Βιώσιμα Συστήματα Υγείας και την αναγκαιότητα ευρύτερων συμπράξεων
  • τη διαχείριση Υγειονομικών Κρίσεων, με αφορμή την πανδημία
  • την Ψηφιακή Τεχνολογία στην Πρωτοβάθμια Υγεία
  • τη δυναμική αξία εφαρμογής της Τηλεματικής στην Υγεία.

 

Συνομιλητές σε αυτή την πρωτοβουλία θα είναι οι Βασίλης Κοντοζαμάνης, Υφυπουργός Υγείας, Γιώργος Γεωργαντάς, Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γκίκας Μαγιορκίνης, Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογικής ΕΚΠΑ, Δημήτρης Παπαστεργίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ – Δήμαρχος Τρικκαίων, Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος INTERAMERICAN, Παναγιώτης Μπαράς,Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Philips Hellas S.A. και Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας INTERAMERICAN και Πρόεδρος του EURAPCO Health Group. 

 

Κατά την διάρκεια της διαδικτυακής συζήτησης μπορούν οι αναγνώστες να στέλνουν τις ερωτήσεις τους στο email health@cnn.gr.

 

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Advertisement

Αυτή την εβδομάδα