Σάββατο 8 Μαΐου 2021
Connect with us

Συνεργασίες

Στους 43.500 ασφαλισμένους έφθασε το «bewell» της INTERAMERICAN

Ανανεωμένο πελατολόγιο με χαμηλή μέση ηλικία
Ανοίγει η «βεντάλια» στην πρωτοβάθμια φροντίδα με νέο πολυϊατρείο 
Αυξάνονται οι υπηρεσίες μέσα από το οικοσύστημα Υγείας

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Σε πορεία ανάπτυξης βρίσκεται το «bewell» της INTERAMERICAN, που από τα τέλη 2018 σηματοδότησε τη στροφή της εταιρείας σε ένα πρότυπο σύστημα ευέλικτης ασφάλισης Υγείας, με βασικό γνώρισμα την προσωποποιημένη ασφάλιση.

Το σύστημα «bewell», στο κλείσιμο του Σεπτεμβρίου, παρουσιάζει ήδη ένα χαρτοφυλάκιο 21,5 εκατ. ευρώ με 43.500 ασφαλισμένους, από τους οποίους οι 8 στους 10 ασφαλίζονται για πρώτη φορά στην INTERAMERICAN. Σε κάθε συμβόλαιο αντιστοιχούν 1,6 ασφαλισμένοι και 2,1 προϊόντα ανά ασφαλισμένο, μέσα από το απεριόριστο εύρος επιλογών για καλύψεις. Φυσικά, το «bewell» έχει συμβάλει και στα αποτελέσματα παραγωγής ασφαλίστρων της εταιρείας στον τομέα των ατομικών συμβολαίων Υγείας, όπου τα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα στο 9μηνο του 2020 αυξήθηκαν κατά 2,3% έναντι του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος του 2019.

 

Η αντίληψη ολιστικής διαχείρισης της υγείας που χαρακτηρίζει το σύστημα υγείας  «bewell»,  βασίζεται σε έξι τομείς επιλογών των ασφαλιζομένων: ιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις, διαχείριση επειγόντων περιστατικών, παροχή επιδομάτων, νοσηλεία λόγω ασθένειας ή ατυχήματος, νοσηλεία μόνο μετά από ατύχημα και φάρμακα. Το «bewell» εξατομικεύει απόλυτα την ασφαλιστική κάλυψη και την προσαρμόζει στις ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες του πελάτη, για τον ίδιο και για κάθε μέλος της οικογένειας του, ακολουθώντας τον σε κάθε ηλικιακή περίοδο της ζωής του. Το συμβόλαιο συνδιαμορφώνεται από την εταιρεία και τον πελάτη, με παραμετροποίηση όλων των δεδομένων και αξιοποίηση των ιδιόκτητων υποδομών της INTERAMERICAN για αποτελεσματικότερες και πιο άμεσες υπηρεσίες, προς όφελος του πελάτη. 

 

Ποσοτική έρευνα στο πελατολόγιο του «bewell» καταδεικνύει την ιδιαίτερα υψηλή ικανοποίηση των νεώτερων και πιο μορφωμένων πελατών. Άλλωστε, η μέση ηλικία των ασφαλισμένων του συστήματος είναι τα 29 έτη. Το Net Promoters Score (NPS), ο σύνθετος δείκτης ικανοποίησης που αφορά κυρίως στην πρόθεση σύστασης του προγράμματος σε τρίτους, είναι σημαντικά υψηλότερος από τα διεθνή standards στον τομέα ασφάλισης της Υγείας, ενώ πολύ υψηλή είναι και η αναγνώριση του «value for money» της ασφάλισης από τους πελάτες. Επισημαίνεται ότι η εταιρεία, που πρώτη εισήγαγε στην αγορά και τα ετησίως ανανεούμενα ασφαλιστήρια, αξιοποιεί το συγκριτικό πλεονέκτημα της άντλησης τεχνογνωσίας από τη μητρική ACHMEA, τον μεγαλύτερο ιδιωτικό ασφαλιστικό οργανισμό υγείας πανευρωπαϊκά, καθώς επίσης και από τις διεθνείς συμπράξεις της (ΕURAPCO, International Federation of Health Plans). 

 

Εστίαση και επένδυση στις πρωτοβάθμιες υπηρεσίες Υγείας

 

Η INTERAMERICAN ετοιμάζεται για ένα νέο άνοιγμα στις υπηρεσίες υγείας. Η στρατηγική για την ολοκληρωμένη διαχείριση της Yγείας, στο πλαίσιο της αποστολής της εταιρείας «να βοηθά τους ανθρώπους να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα», δίνει έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα και πρόληψη. Έχοντας επενδύσει σε ιδιόκτητα πολυϊατρεία για τις πρωτοβάθμιες  υπηρεσίες, η INTERAMERICAN σχεδιάζει την περαιτέρω ανάπτυξή τους, ώστε να ενισχύσει περισσότερο την καθετοποίηση της διαχείρισης και εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων της και να ελέγξει αποτελεσματικότερα την ποιότητα των υπηρεσιών.

 

Το πολυϊατρείο Medifirst για τα βόρεια προάστια της Αθήνας (Μαρούσι), που λειτουργεί από τις αρχές του 2018 με 15 τμήματα ειδικοτήτων και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς στα διαγνωστικά τμήματά του (μαγνητικής τομογραφίας, ψηφιακής ακτινογραφίας, ψηφιακής μαστογραφίας, μέτρησης οστικής πυκνότητας, υπερήχων/triplex), αποτελεί, ήδη, επιτυχημένο πρότυπο. Το επόμενο ανάλογο βήμα με πολυϊατρείο θα υλοποιηθεί σε έναν ακόμη μεγάλο δήμο της Αττικής, στο Περιστέρι για το κοινό των δυτικών προαστίων και θα δοθεί σε χρήση στις αρχές του 2021. Σημειώνεται ότι το πρώτο Μedifirst λειτουργεί από το 2002 στα νότια προάστια (Αργυρούπολη), ενώ λειτουργεί με τα εξωτερικά ιατρεία της για την πρωτοβάθμια περίθαλψη και η γενική κλινική Αθηναϊκή Μediclinic, στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Μαβίλη. 

 

Συνολικά κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου, στα δύο Medifirst της INTERAMERICAN έτυχαν πρωτοβάθμιας φροντίδας με check-up, κλινικές και διαγνωστικές εξετάσεις 58.568 περιστατικά. Η Αθηναϊκή Mediclinic, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα διαχειρίστηκε 4.015 νοσηλείες, 3.619 χειρουργικές επεμβάσεις και 16.821 επισκέψεις σε ιατρούς. Ακόμη, η εταιρεία υποστηρίζει τα ασφαλιστικά προγράμματά της με ένα πανελλαδικά αναπτυγμένο Δίκτυο Υγείας, που αριθμεί σήμερα 1.385 επίλεκτους ιατρούς, 763 χειρουργούς με ειδική σχέση συνεργασίας, 250 συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα -συμπεριλαμβανομένων και των ακτινολογικών και μικροβιολογικών εργαστηρίων- και 32 νοσηλευτικές μονάδες.

 

Παράλληλα, αναπτύσσονται οι ποιοτικές υπηρεσίες του Οικοσυστήματος Υγείας INTERAMERICAN, με τον εμπλουτισμό της ασφαλιστικής κάλυψης με σειρά υπηρεσιών που κατευθύνουν τον πελάτη σε ένα νέο τρόπο ζωής, σε μια «νέα εμπειρία». Το Δίκτυο Υγείας, οι ιδιόκτητες υποδομές και η Γραμμή Υγείας 1010 βρίσκονται στον πυρήνα αυτών των υπηρεσιών. Ευρύτερα, παρέχονται ήδη δυνατότητες υπηρεσιών για την άσκηση, την ψυχική υγεία, τη διατροφή, τη λογο/εργοθεραπεία και την εκπαίδευση/ενημέρωση. Τόσο στο ασφαλιστικό μέρος όσο και στο πελατοκεντρικό φάσμα υπηρεσιών για καλύτερη υγεία, που αναπτύσσει η εταιρεία, έρχονται στο προσκήνιο προκλήσεις της σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας οι οποίες αλλάζουν το τοπίο και σταδιακά οδηγούν σε έναν πιο πληροφορημένο και υπεύθυνο για την υγεία του, πολίτη. Η INTERAMERICAN είναι ανοικτή σε αυτές τις προκλήσεις, με χαρακτηριστική την πρόσφατη mobile εφαρμογή MediON για έλεγχο συμπτωμάτων της COVID-19, που χρησιμοποιείται από ασφαλισμένους της εταιρείας. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του Οικοσυστήματος Υγείας, εξάλλου, η INTERAMERICAN συνεργάζεται και με επιστημονικούς φορείς, οργανισμούς και ινστιτούτα, όπως φέτος με το Ινστιτούτο PROLEPSIS για την υγιεινή διατροφή και πρόληψη.

Συνεργασίες

Γιάννης Καντώρος: «η INTERAMERICAN οργανωτικά περνάει σε άλλη εποχή»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Σε συνέντευξη που παρεχώρησε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής (25/4) ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTERAMERICAN, έδωσε καθαρά το στίγμα της νέας οργανωτικής αντίληψης που η εταιρεία, πρωτοποριακά για την Ελλάδα σε τόσο μεγάλη έκταση, εισάγει στη δομή και λειτουργία της. Πρόκειται για μια σειρά αλλαγών στη λογική ενός πολύ πιο ευέλικτου οργανωτικού σχήματος και τρόπου εργασίας.

 

Στο νέο agile μοντέλο, που εξελίσσεται τμηματικά από το 2019 και ολοκληρώνεται αυτή την περίοδο με τη φάση του τελευταίου, τέταρτου «κύματος», όπως επισημαίνει ο επικεφαλής της INTERAMERICAN «δεν υπάρχει μια ιεραρχία κάθετη στον οργανισμό, αλλά οριζόντιες ομάδες». Όπως εξηγεί, «οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής στους οποίους παρέχεται η αυτονομία να αποφασίζουν καταργώντας την ιεραρχία, έχουν πολύ καλύτερη γνώση και αντίληψη του τί πρέπει να γίνει στον τομέα της ευθύνης τους», παρατηρώντας πως έτσι επιταχύνεται και η διαδικασία προόδου ενός θέματος. «Η μεγάλη διαφορά είναι ότι στο agile μοντέλο λειτουργείς με σχέσεις, ενώ στο παραδοσιακό λειτουργείς με κανόνες» τονίζει ο κ. Καντώρος, υπογραμμίζοντας τον καθοριστικό ρόλο των tribes (φυλών) που έχουν σχηματισθεί.

 

Ακόμη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTERAMERICAN σημειώνει πως το νέο, ευέλικτο μοντέλο συγκυριακά συνδέθηκε πολύ αποτελεσματικά με την αναγκαιότητα της εξ αποστάσεως εργασίας.  Ήδη, σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία προχώρησε σε νέα χωροθεσία με κατάργηση των κλειστών και προσωποποιημένων γραφείων, καθώς και στην απόφαση διατήρησης της τηλεργασίας σε ίση αναλογία χρόνου με την παρουσία στο γραφείο όταν περάσει η πανδημία, με επιλογή των εργαζομένων και βέβαια, σύμφωνα με τις ανάγκες της εργασίας και την απόδοση.

 

Στην ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη ο Γιάννης Καντώρος, αναφερόμενος ευρύτερα στην αγορά και στις επιπτώσεις της πανδημίας, υπογράμμισε την αύξηση της ευαισθησίας και συνειδητοποίησης του ρίσκου εκ μέρους των πολιτών. Με αφορμή τα πρόσφατα deals, χαρακτήρισε ως αναμενόμενη τη συγκέντρωση της ασφαλιστικής αγοράς, που σε βάθος χρόνου θα έχει σημαντικά μικρότερο αριθμό εταιρειών Ζωής – αφού «δεν θα έχει νόημα η διατήρηση μικρών χαρτοφυλακίων», αλλά και στον κλάδο των Γενικών ασφαλίσεων, όπου υπάρχει ήδη πολυδιάσπαση. Για τον κλάδο Υγείας, παρατήρησε ότι «εντείνεται ο ασφαλιστικός προβληματισμός από τη μεγάλη συγκέντρωση των νοσοκομειακών υπηρεσιών, καθώς μπορεί να μεταφραστεί σε υψηλότερο κόστος για τις ασφαλιστικές εταιρείες και τον καταναλωτή».

 

Μιλώντας για την INTERAMERICAN, ο κ. Καντώρος τόνισε τη στρατηγική εστίαση στην πρωτοβάθμια Υγεία, καθώς και το αυξημένο ενδιαφέρον των πελατών για ασφάλιση. Όπως είπε, για την εταιρεία οι νέες πωλήσεις Υγείας κατά το πρώτο τρίμηνο ήταν αυξημένες κατά 10% έναντι του αντίστοιχου περυσινού τριμήνου, μολονότι φέτος είχαμε πανδημία ενώ πέρυσι την ίδια περίοδο οι συνθήκες ήταν κανονικές. Ο επικεφαλής της INTERAMERICAN τόνισε ότι η εταιρεία ενδιαφέρεται να συνδυάσει την οργανική ανάπτυξη με εξαγορές ή συνεργασίες, όπως ακριβώς γίνεται στους τομείς της Οδικής Βοήθειας και της Υγείας όπου διαθέτει ιδιόκτητες υποδομές.

 

Φωτογραφία:

Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου INTERAMERICAN

Περισσότερα

Συνεργασίες

Η πράσινη INTERAMERICAN και η Παγκόσμια Ημέρα της Γης

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γης (22 Απριλίου), η INTERAMERICAN ανακοινώνει δύο πρωτοβουλίες της, που έρχονται να προστεθούν στις ενέργειές της για την έμπρακτη υιοθέτηση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης της Ατζέντας 2030 του Ο.Η.Ε. ειδικότερα για το περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους. Η εταιρεία, άλλωστε, έχει εκδηλώσει έμπρακτα το ενδιαφέρον της εδώ και 15 χρόνια για την προστασία του περιβάλλοντος, την ανάσχεση της κλιματικής αλλαγής και τη νέα οικονομία που συνδέεται με τα περιβαλλοντικά ζητήματα περιορισμού του ανθρακικού αποτυπώματος, αλλά και τις επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Επιπλέον, δραστηριοποιείται και ασφαλιστικά με δύο προϊοντικές γραμμές: τη «Green Line» για την αστική ευθύνη περιβάλλοντος και την «Energy Line» για την κάλυψη επενδύσεων σε ΑΠΕ.

 

Όσον αφορά στις πρόσφατες πρωτοβουλίες της, η INTERAMERICAN έλαβε το Πράσινο Πιστοποιητικό από την Protergia, τον Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου του ομίλου εταιρειών MΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ, που διατηρεί μερίδα στο μητρώο Εγγυήσεων Προέλευσης της ΔΑΠΕΕΠ (Διαχειριστής ΑΠΕ & Εγγυήσεων Προέλευσης). Το Πιστοποιητικό σημαίνει ότι για την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας με πάροχο την Protergia, παράγεται ισόποση ενέργεια από συγκεκριμένες εγκαταστάσεις παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ή/και Συστημάτων Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης (Εγγυήσεις Προέλευσης). Η INTERAMERICAN θα λαμβάνει Βεβαίωση Ανάκλησης Εγγυήσεων Προέλευσης, που θα μηδενίζει το ανθρακικό αποτύπωμά της εταιρείας, καθώς από τη συνεργασία αυτή αντισταθμίζεται η εκλυόμενη ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα  από την ηλεκτρική κατανάλωση των κτηρίων της.

 

Παράλληλα, στο πλαίσιο του ενδιαφέροντός της  για την προστασία της βιοποικιλότητας και των δασών, η ΙNTERAMERICAN  προχώρησε σε μνημόνιο συνεργασίας με τον Σύλλογο Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας, σε συνέχεια δωρεών εξοπλισμού προς τον Σύλλογο αλλά και μηχανολογικής υποστήριξης των οχημάτων του στις εγκαταστάσεις του συνεργείου CarPoint της εταιρείας. Το μνημόνιο συνεργασίας διασφαλίζει  την ουσιαστική συνεργασία των δύο οργανισμών σε θέματα οδικής βοήθειας και κάλυψης των αναγκών των οχημάτων του Συλλόγου για την επιχειρησιακή λειτουργικότητά του, κυρίως κατά την περίοδο υψηλής επικινδυνότητας τους μήνες του καλοκαιριού. 

 

Επισημαίνεται ότι η ΙNTERAMERICAN έχει αναλάβει δεσμεύσεις στην Ελλάδα και διεθνώς, ως μέλος του UN Environment Program Finance Initiative από το 2006 και των Principles for Sustainable Insurance (Αρχών Αειφόρου Ασφάλισης) από το 2012, καθώς επίσης του Global Compact από το 2008 και από το 2020 του Global Compact Network Hellas, ως ιδρυτικό μέλος. Η εταιρεία έχει συνταχθεί με διεθνείς Διακηρύξεις των θεσμικών επενδυτών για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και τη διαχείριση των περιβαλλοντικών προκλήσεων και ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος, έχει συνυπογράψει το «New Deal for Europe» (2019), όπως και τη Διακήρυξη των CEOs μεγάλων επιχειρήσεων για την Πράσινη Οικονομία (2020).

 

 

Περισσότερα

Συνεργασίες

Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου: Η INTERAMERICAN για το βιβλίο ως όχημα Πολιτισμικής Βιωσιμότητας

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Η INTERAMERICAN, επιχειρηματικός οργανισμός που αναγνωρίζει και σέβεται τον Πολιτισμό ως προϋπόθεση οικονομικής και κοινωνικής ευημερίας, έχει αναπτύξει στην ιστορική διαδρομή της επί μισό αιώνα σημαντική εκδοτική και υποστηρικτική δραστηριότητα για το βιβλίο. Οι θεματικές των σχετικών εκδόσεων καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα της πνευματικής παραγωγής και της παράδοσης των Γραμμάτων και Τεχνών στην Ελλάδα. Πολλές από αυτές τις εκδόσεις έχουν πάρει τη θέση τους σε βιβλιοθήκες δημόσιας χρήσης.

 

«Εύλογα, η πρωτοφανής υγειονομική κρίση και οι συνέπειές της έχουν φέρει ως πρόταγμα, στην έννοια της βιωσιμότητας για την κοινωνική ζωή, την προστασία της υγείας των πολιτών και την ανθεκτικότητα των αγορών και της οικονομίας. Ωστόσο, δεν πρέπει να αγνοείται η ζωτική ανάγκη της συνέχειας στην πνευματική ζωή του τόπου. Εδώ, το βιβλίο αποτελεί διαχρονικά τον αγωγό της επιστημονικής σκέψης και έρευνας, της πληροφορίας, του φιλοσοφικού στοχασμού, των ιδεών και της τέχνης του λόγου – όντας, πλέον, ενισχυμένο και από τα ψηφιακά μέσα διακοινώνησης. Ο ρόλος του βιβλίου παραμένει ισχυρός και καθοριστικά επιδραστικός για τον Πολιτισμό» τονίζει εκ μέρους της INTERAMERICAN, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου (23 Απριλίου) ο Γιάννης Ρούντος, Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων και Υπευθυνότητας του οργανισμού.

 

Το πιο πρόσφατο έργο με αποκλειστική χορηγία της εταιρείας είναι «Η Πνευματική Πορεία του Γένους με όχημα το χειρόγραφο και το βιβλίο» του Κώστα Σπ. Στάικου. Προσεχώς, το έργο ολοκληρώνεται με την έκδοση του 4ου τόμου, καθώς τα τρία προηγούμενα χρόνια εκδιδόταν ανά έτος και ανά ιστορική περίοδο ένας τόμος. Όλη η ελληνική πνευματική παράδοση, όπως περισώθηκε χάρη στο χειρόγραφο και το έντυπο βιβλίο από τα μέσα του 13ου αιώνα και μέχρι τα προεπαναστατικά χρόνια, είναι αποτυπωμένη σε αυτή την τετράτομη, μοναδική έκδοση. Στην πληρότητά του, το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί φέτος το φθινόπωρο.

 

Η συνεργασία της INTERAMERICAN με τον Κώστα Σπ. Στάικο, συγγραφέα, ιστορικό του βιβλίου και αρχιτέκτονα, χρονολογείται από την μνημειώδη έκδοση του 1996 «Βιβλιοθήκη – από την Αρχαιότητα έως την Αναγέννηση, 3000 π.Χ. – 1600 μ.Χ.», με προλεγόμενα της Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ. Η επιφανής Ελληνίδα της διανόησης σημείωνε τότε, χαρακτηριστικά για την αξία του βιβλίου:

«Στο παρελθόν στηρίζεται ίσως ένα καλύτερο μέλλον. Κι ας μην ξεχνάμε ότι όλοι οι τύραννοι και οι εχθροί της ελευθερίας στεριώθηκαν καίγοντας βιβλία και βιβλιοθήκες. “Πράξεις πίστης” (autodafe) ονόμασαν αυτές τις εναντίον του πνεύματος βιαιοπραγίες. Ο σεβασμός για το βιβλίο, η μέριμνα για τη βιβλιοθήκη μένει απάντηση ανθρωπιάς στην κάθε βαρβαρότητα: αυτό μας διδάσκει η ιστορική μνήμη των πολιτισμών την οποία κλείνει στους κόλπους της η ιδεατή βιβλιοθήκη». 

 

Επιπροσθέτως η εταιρεία, ειδικά για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου, επέλεξε να συνδράμει το μηνιαίο ψηφιακό περιοδικό Λόγου & Τέχνης «Χάρτης», που αποτελεί διαδικτυακή συνέχεια του έντυπου περιοδικού με την εξαιρετική διαδρομή κατά την περίοδο 1982-1988. Ο εκδότης του περιοδικού, Δημήτρης Καλοκύρης, επισημαίνει πως ο «Χάρτης» (www.hartismag.gr) διανύει τον τρίτο χρόνο της ψηφιακής έκδοσής του, ως «ορυχείο πολιτισμού» με μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων δημιουργών όλων των Τεχνών και τακτικές εκδόσεις πρωτότυπων αφιερωμάτων σε σημαντικές προσωπικότητες και ειδικά θέματα, δίνοντας έμφαση (πέραν της Λογοτεχνίας) στο Θέατρο, στα Εικαστικά, στη Φωτογραφία, στη Μουσική, στα Κόμικς, στον Κινηματογράφο κ.λπ.

 

Φωτογραφίες:

  1. Ο ιδρυτής της INTERAMERICAN, Δημήτρης Κοντομηνάς, σε στιγμιότυπο με την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ στην παρουσίαση της έκδοσης «Βιβλιοθήκη – από την Αρχαιότητα έως την Αναγέννηση, 3000 π.Χ. – 1600 μ.Χ.» (1996)

Η κεντρική φωτογραφία απεικονίζει:

Ο Κώστας Στάικος, συγγραφέας και εκδότης του έργου «Η Πνευματική Πορεία του Γένους με όχημα το χειρόγραφο και το βιβλίο», με τον Γιάννη Ρούντο, Διευθυντή Εταιρικών Υποθέσεων και Υπευθυνότητας της INTERAMERICAN.

 

Περισσότερα
EKO
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Super market arapis
Coffe Island

Αυτή την εβδομάδα