Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Οι γυναίκες της ΝΕΠ ήττα στις λεπτομέρειες από τον Πανιώνιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολύ κοντά στη πρώτη της νίκη έφτασε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ η οποία ηττήθηκε από τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης με σκορ 6-5, σε παιχνίδι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α’ Γυναικών του πόλο.

Στο ξεκίνημα του αγώνα, ο Πανιώνιος πήρε το προβάδισμα με 2-0, με την ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου να καταφέρνει να μειώσει σε 5-4, πριν από τη λήξη της γ’ περιόδου. Μάλιστα, τα κορίτσια του Δημήτρη Μπιτσάκου ισοφάρισαν σε 5-5 στο δ’ 8λεπτο, όμως οι γηπεδούχες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 6-5, χάρη σε γκολ της Ανθής Παπαναστασίου, 4.12′ πριν από τη λήξη του αγώνα.

“Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες”, δήλωσε ο Δημήτρης Μπιτσάκος και πρόσθεσε: “Θα μπορούσαμε να νικήσουμε, θα μπορούσε το τελικό σκορ να ήταν και ισόπαλο. Τελικά ηττηθήκαμε με ένα γκολ διαφορά, καθώς όλα κρίθηκαν σε 2-3 φάσεις στο τέλος. Θα διορθώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και θα ετοιμαστούμε για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Πρέπει να δούμε μπροστά, το πρωτάθλημα συνεχίζεται…”.

Τα 8λεπτα: 2-0 , 2-2 , 1-2 , 1-1.

Τα γκολ του Πανιωνίου: Πουστινίκοβα 2, Ξανθοπούλου 1, Α. Παπαναστασίου 2, Δ. Παπαναστασίου 1.

ΝΕΠ (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Σινεμόγλου, Μ. Μπαλάτσα 1, Ευφρ. Τσιμάρα, Σ. Μανέτα, Ν. Μπαλάτσα, Μιχαηλίδου 1, Μοίραλη 1, Ντάσιου, Ευδ. Τσιμάρα, Λυκοθανάση 1, Κιούρκα, Κουρέτα, Πουλοπούλου.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement