Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Φιλική ήττα για τις γυναίκες του Απόλλωνα Πατρών

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι έδωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Πατρών η οποία μετά από ντέρμπι έχασε εντός έδρας με 3-2 (26-24, 25-21, 16-25, 22-25, 12-15) σετ από τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας  η οποία συμμετέχει στον βόρειο όμιλο της Α2.

Οι μελανόλευκες του Χρήστου Καράβολα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 σετ. Όμως με μια αντεπίθεση διαρκείας η πολύ καλά δουλεμένη ομάδα του Φιλαθλητικού κέρδισε τα 2 επόμενα σετ φέρνοντας το παιχνίδι στην διαδικασία του τάι μπρέικ το οποίο και κέρδισε κάνοντας το τελικό 2-3.
ΑΠΟΛΛΩΝ (Χ. Καράβολας): Σπυροπούλου Χαρά, Μαυροειδή Άννα, Μπρούμα Χριστιάννα, Αγγελοπούλου Γεωργία, Παπαλεξάτου Αγγελική, Κουραχάνη Κέλλυ (λίμπερο), Λέκκα Ανδριάνα, Κάνιστρα Μαριάντζελα, Κούρκουλου Έλενα, Σπυροπούλου Μαρία, Μπρούμα Ηρώ, Αγγελοπούλου Λίνα και Αραβαντινού Ιωάννα.
Η πατρινή ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της με καθημερινές προπονήσεις και λογικά το σαββατοκύριακο δεν θα δώσει κάποιο φιλικό παιχνίδι αφού υπάρχει δράση για την ομάδα νεανίδων του Απόλλωνα όπου στην πλειοψηφία είναι οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement