Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην Πάτρα αύριο ο Παύλος Μαρινάκης

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Πάτρα θα επισκεφτεί την Παρασκευή ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης. Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί ο πρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας, θα βρεθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα και γενέτειρα του, προκειμένου να συναντηθεί με μέλη της οργάνωσης αλλά και να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε επιχειρήσεις της πόλης, συναντήσεις με νέους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς.

Μέσα στις επισκέψεις που είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν, ο Παύλος Μαρινάκης μεταξύ άλλων αναμένεται να συναντήσει τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, να επισκεφθεί το Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων, επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης, το λιμάνι της Πάτρας, καθώς και μονάδες αγροτικής και γεωργικής παραγωγής στις γύρω περιοχές.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η «διπλή» γιορτή του Ανδρέα Κατσανιώτη

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

«Διπλή» γιορτή για τον υφυπουργό Απόδημου Ελληνισμού, Ανδρέα Κατσανιώτη, σε διάστημα δυο ημερών. Αύριο έχει τα γενέθλια του, ενώ την Τρίτη, του Aγίου Ανδρέου, είναι η ονομαστική του εορτή.  Ο υφυπουργός, που θα βρίσκεται στην Πάτρα αύριο, καθώς είναι και ομιλητής στο Forum Ανάπτυξης, αλλά και την Τρίτη, πιθανότατα ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στον εορτασμό του Πολιούχου, αναμένεται να δεχθεί εκατοντάδες ευχές.

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΑΧΑΪΑ - ΑΙΓΙΑΛΙΑ
Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πιέσεις σε γνωστό Πατρινό να εμπλακεί με την πολιτική

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ενόχληση γνωστού Πατρινού με πολιτικό όνομα βαρύ σαν ιστορία συνεχίζεται.

Πλέον εκτός από το κόμμα με το οποίο συνδέθηκε στενά ο πατέρας του, με έκπληξη δέχθηκε κρούση και από άλλο, προκειμένου να πολιτευθεί.

Ο ίδιος αρνήθηκε ευγενικά, τονίζοντας πως τον ενδιαφέρει μόνο η δουλειά του και πως η πολιτική στην παρούσα φάση δεν είναι στις προτεραιότητές του.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Νέο βαρύ πρόστιμο σε νυχτερινό μαγαζί που άνοιξε παρά την αναστολή λειτουργίας τουας

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά το χρόνο που είχε ανασταλεί η λειτουργία του (15νθημερη αναστολή λειτουργίας) λόγω προηγούμενης παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα 25.000 ευρώ για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών (παραβίαση αναστολής λειτουργίας) και 300 ευρώ για μη ανάρτηση σήμανσης για τον μέγιστο αριθμό πελατών.

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΑΧΑΪΑ - ΑΙΓΙΑΛΙΑ
Περισσότερα
ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΑΧΑΪΑ - ΑΙΓΙΑΛΙΑ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα